Image for Virtualni dan otvorenih vrata diplomskih stručnih studija, 3.12. / 17.30h
Naslovnica

Virtualni dan otvorenih vrata diplomskih stručnih studija, 3.12. / 17.30h

Dragi studenti i studentice,

zanima vas po čemu se naš diplomski studij i programi razlikuju od ostalih u regiji? Želite čuti priče naših studenata i alumnija zašto su odlučili upisati naš diplomski studij, koja su znanja stekli i kako im je studij pomogao u daljnjem razvoju karijere? Imate pitanja za naše voditelje studija?

Sve to i puno, puno više možete saznati prijavom na Virtualni dan otvorenih vrata diplomskih stručnih studija, koji će se održati , 3. 12. 2020. s početkom u 17:30h u virtualnoj učionici. Vidimo se!

Prijavite se na vrijeme: bit.ly/2UxSzmh

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.