Image for Virtualni dan preddiplomskih stručnih studija – 26. 4. 2021.!
Naslovnica

Virtualni dan preddiplomskih stručnih studija – 26. 4. 2021.!

96% naših diplomiranih studenata su zaposleni u struci 3 mjeseca nakon završetka studija.

Pridruži nam se na Virtualnom danu preddiplomskih stručnih studija, u ponedjeljak 26. 4. 2021. s početkom u 17:30 sati te saznaj sve što te zanima o samom studiju od našeg dekana doc.dr.sc. Mislava Balkovića, prodekanice za studente Nade Kaurin Knežević, gostiju – vodećih ljudi tvrtki poslodavaca iz gospodarskog sektora s kojima surađujemo, a koji zapošljavaju naše studente ili ulažu u nastavak obrazovanja svojih zaposlenika (* ČINJENICA – 96% naših diplomiranih studenata su zaposleni u struci 3 mjeseca nakon završetka studija.) te naših voditelja studija, studenata i alumna.

Prijave su na linku do 24. 4. 2021.: bit.ly/323ncE6

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.