Image for Visoko učilište Algebra – gold sponzor konferencije „Kvaliteta 360“
Naslovnica

Visoko učilište Algebra – gold sponzor konferencije „Kvaliteta 360“

Visoko učilište Algebra i ove godine u statusu gold sponzora prati Međunarodnu konferenciju o kvaliteti u poslovanju - Kvaliteta360, koja će se održati 18.5.2021. u hotelu Sheraton. Cilj konferencije je razmjena iskustava i podizanje svijesti o važnosti upravljanja kvalitetom sa svrhom boljeg pozicioniranja proizvoda i usluga na domaćem i globalnom tržištu Europske Unije i svijeta.

Naš dekan doc. dr. sc. Mislav Balković održati će predavanje na temu "Primjeri dobre prakse osiguravanja kvalitete u visokom školstvu".

Program možete provjeriti na linku: https://kvaliteta360.eu/program/, a prijave su još otvorene na linku u prilogu: https://lnkd.in/d97cs2C.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.