Image for WorldSkillsCroatia 2022
Naslovnica

WorldSkillsCroatia 2022

I ove godine podržali smo WorldSkills Croatia u organizaciji Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, koje se održalo 10.-12.5.2022. na Zagrebački Velesajam. Sudjelovali smo kao sponzor u dvije discipline:

  • Izrada programskih rješenja – gdje je naš voditelj studija game deva - Goran Đambić bio član sturčnog povjerenstva, a pobjednici su: Matija Antolić, Josip Skledar i Ivan Benčić
  • Administracija IT sustava – gdje je naš voditelj studija sistemskog inženjerstva - Silvio Papić bio član stručnog povjerenstva, a pobjednici su: Marko Borković, Josip Koprivnjak i Tomislav Fusić.

Čestitke svima i vidimo se dogodine!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.