Image for Zagreb
Naslovnica

12.08.2022

Zagreb

Zagreb, jedan od najstarijih europskih gradova, nije samo administrativni, već i gospodarski, diplomatski i kulturni centar Hrvatske s gotovo milijun stanovnika.

Ujedno je i sveučilišni centar s četrdeset visokoškolskih institucija i više od 50.000 studenata, te grad koji je ponosan na dugu povijest obrazovanja. Prva gradska škola sagrađena je sredinom 14. stoljeća, dok je prva srednja škola osnovana početkom, a prvo Sveučilište u drugoj polovici 16. stoljeća. Zagreb je grad znanosti i kulture koji ima oko pedeset muzeja i galerija, privatne zbirke umjetnina i oko dvadeset kazališta i glazbenih objekata.

Mnogi događaji i izložbe organiziraju se na otvorenom od proljeća do jeseni. Šetajući zagrebačkim ulicama možete se diviti arhitekturi uglavnom iz Austro-Ugarskog vremena. Iako je Zagreb srednjoeuropski grad, na mnogo načina ima i mediteranski način života. Najveće vrijednosti Zagreba su odlična atmosfera i njegovi prijateljski nastrojeni građani.

Tijekom Adventa, Zagreb nudi niz događanja koja će zadovoljiti i najzahtjevnije posjetitelje. Obilje zabave, izvrsne hrane, jedinstvenih događaja, umjetnosti, ali i prave božićne atmosfere, čekaju vas na ulicama glavnog grada Hrvatske.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.