Naslovnica

Započele besplatne edukacije u Algebri

U sklopu jesenske kampanje kojom se građanima želi približiti informatičko i poslovno znanje, u Algebrinim centrima diljem Hrvatske danas su održane prve besplatne edukacije. Na besplatne edukacije se prijavilo više od 5000 ljudi. Oni će kroz 6-satne radionice imati priliku usvojiti dio primjenjivih znanja trenutačno najtraženijih vještina na tržištu rada poput programiranja, web i grafičkog dizajna, izrade mobilnih aplikacija, mrežnih tehnologija, ali i računovodstva i izrade EU projekata.

[lajk]

 IMAG0721

Voditelj marketinga Otvorenog učilišta Algebra i certificirani Google trener Marko Hrnjak, u Zagrebu je otvorio dane besplatnih edukacija predavanjem iz internetskog marketinga "Google oglašavanje, jednostavno i efikasno“. Jedna od 17 ponuđenih besplatnih edukacija privukla je brojne polaznike željne novih znanja.

Među polaznicima, na predavanju je bila i novinarka te Community Manager Magda Dežđek koja je pohvalila predavanje. "Predavanje je bilo odlično i jedva čekam nastavak koji slijedi sutra. Iako sam se već susretala s nekim pojmovima iz Google oglašavanja, danas sam dobila nove vrijedne informacija koje će mi pomoći u poslu. Napredak tehnologije konstantno traži da ulažemo u vlastito obrazovanje, čemu svakodnevno svjedočim u svom zanimanju, i sve pohvale Algebri što nam je to omogućila putem besplatnih edukacija.“

Otvoreno učilište Algebra slične akcije, u raznim oblicima, provodi zadnjih nekoliko godina, a brojni su građani na njima dosad imali prilike "izoštriti" svoje informatičke vještine, "ući" u novo područje ili vidjeti koliko im ono "leži". Mnogi su se, u konačnici, i prekvalificirali, pronašli novu struku i bolja radna mjesta.

Prijave za besplatnu edukaciju u Algebri bile su moguće u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Zadru, Puli, Dubrovniku, Slavonskom Brodu, Vukovaru, Varaždinu, Koprivnici, Bjelovaru, Virovitici, Sisku, Kutini, Šibeniku i Karlovcu.

Polaznici su mogli birati između 17 ponuđenih edukacija, od programiranja, web i grafičkog dizajna, 2D i 3D grafike, osnovnih vještina potrebnih za stjecanje ECDL certifikata, mrežnih tehnolgija čije je poznavanje nužno za cijenjene CCNA certifikate, obrade digitalne fotografije i videa, ali i poslovnih vještina poput računovodstva i izrade te provedbe projekata financiranih iz EU fondova

Gradovi i termini za besplatnu edukaciju u Algebri, gdje je preostalo još slobodnih mjesta mogu se pronaći na linku. Prijavi se na www.algebra.hr/zelim

 

 

 

 

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Privacy Preference Center

Google Analytics

_ga

Facebook

_fbp