Image for Započeo je šesti program ljetne škole Algebra International Summer School!
Naslovnica

Započeo je šesti program ljetne škole Algebra International Summer School!

Započeo je šesti program ljetne škole Algebra International Summer School!

Ljetna škola u srpnju ove godine održava se na dvije lokacije: na Algebrinom novom kampusu u Zagrebu i u prostorima novog kampusa Sveučilišta u Zadru.

2022. godina ostat će zabilježena kao godina u kojoj smo ugostili rekordan broj studenta - više od 90 mladih ljudi željnih znanja došli su iz Francuske, Njemačke, Turske, Ukrajine, Danske, Kanade, SAD-a, Meksika i Brazila kako bi na Algebri učili sve o najnovijim trendovima iz svijeta digitalnih tehnologija: Artificial Intelligence, Cyber Security, Data-Driven Storytelling, Mobile Application Development, Digital Marketing i Experimental Drawing.

Osim izvrsnih predavanja, studentima su, u sklopu kolegija, organizirani I posjeti nekima od najvećih hrvatskih, ali i svjetskih kompanija u području digitecha kako bi stekli uvid u poslovni put najprepoznatljivijih pokretača inovacija u Hrvatskoj.

Naši studenti također imaju priliku bolje upoznati zemlju u koju su došli kroz vođene ture po Zagrebu i Zadru te kratke izlete po Hrvatskoj, a u slobodno vrijeme uživaju u suncu, moru i ostalim ljepotama Hrvatske kao top europske ljetne destinacije.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.