Image for Završila Algebrina međunarodna zimska škola 2022
Naslovnica

Završila Algebrina međunarodna zimska škola 2022

Bilo je fantastično ponovno ugostiti studente petog izdanja Međunarodne zimske škole na Algebrinom kampusu! Tijekom 4 tjedna u Zagrebu, više od 40 učenika pohađalo je kolegij Wireless Communication Networks, savladavajući najnovije vještine iz područja bežičnih mreža. Po uspješnom završetku programa, studenti su zaradili 6 ECTS bodova i ponijeli službeni certifikat Visokog učilišta Algebra koji će zasigurno biti velika prednost u njihovim životopisima. Osim pohađanja nastave i posjeta Algebrinim partnerskim kompanijama, naši su studenti imali priliku iskusiti ono najbolje od Zagreba i Hrvatske. Bilo je puno događanja i aktivnosti za pohađati, nezaboravne prirode za istražiti, uspomena za steći i novih prijateljstava s Algebrinim Buddyjima za sklopiti!

Svim polaznicima naše Zimske škole želimo svu sreću u daljnjem studiranju!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.