Image for Zlatan Morić – gost panelist na konferenciji IDC Adriatic Security Forum 2021
Naslovnica

Zlatan Morić – gost panelist na konferenciji IDC Adriatic Security Forum 2021

Naš voditelj katedre za kibernetičku sigurnost - Zlatan Morić, gost je panelist na ovogodišnjoj IDC Adriatic Security Forum 2021 konferenciji, koja će se održati 26.svibnja 2021.

Tema panel diskusije na kojoj će sudjelovati Zlatan Morić je: : Skills Shortage in Cybersecurity: Challenges and Solutions.

Više o samoj konferenciji kao i link na prijavu potražite na linku: bit.ly/349o631.

Ukoliko vas više zanima o preddiplomskim stručnim studijima Visokog učilišta Algebra, s naglaskom na studije primijenjenog računarstva, više saznajte klikom na link: bit.ly/3xEitY5 .

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.