Image for Zlatan Morić sudjelovao na simpoziju „Kibernetička obrana“
Naslovnica

Zlatan Morić sudjelovao na simpoziju „Kibernetička obrana“

Zlatan Morić, naš voditelj katedre za kibernetičku sigurnost na studiju sistemskog inženjerstva, prošli tjedan sudjelovao je na simpoziju "Kibernetička obrana". Simpozij je organizirala Uprava za komunikacijsko-informacijske sustave GS OS RH a tema simpozija je bila - korištenje različitih alata u potpori obuke i izobrazbe osoblja (kao što su kibernetički poligoni, simulatori, igre). Više info pročitajte na linku: bit.ly/3QZwQzs.

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.