Image for Zlatna kuna – Algebri dodijeljeno posebno priznanje za promociju gospodarstva
Naslovnica

Zlatna kuna – Algebri dodijeljeno posebno priznanje za promociju gospodarstva

Čestitamo našim osnivačima Hrvoju Josipu Balenu, Mislavu Balkoviću i Tomislavu Dominkoviću na velikom priznanju za dosadašnji rad – dodijeljenom posebnom priznanju za promociju gospodarstva u sklopu nagrade Zlatna kuna. Uz 15.000 polaznika godišnje u našim obrazovnim programima, brojne aktivnosti i neumoran rad na promjeni ustaljenih obrazaca razmišljanja i učenja, mi znamo što su sve napravili, ali drago nam je kada se taj silan trud i nagradi. Čestitamo, a sad zasučite rukave – imamo važne stvari u najavi 😊

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.