Naslovnica

19.08.2022

Zvonimir Oreč

mr. sc. Zvonimir Oreč pohađao je srednju školu Ruđer Bošković u Zagrebu, nakon čega je diplomirao i 1996. godine magistrirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Magistarsku titulu stekao je i 2002. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Financijski je direktor i član Uprave Siemens Convergence Creators d.o.o., globalnog ponuđača inovativnih ICT proizvoda, rješenja i servisa u području komunikacija i multimedije. Zahvaljujući dugogodišnjoj ekspertizi u vođenju kompleksnih internacionalnih projekata u različitim industrijama na području komunikacija, tvrtka se dokazala kao pouzdan poslovni partner klijentima u više od 70 zemalja svijeta.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.