Image for Zavod za kvalitetu obrazovanja organizirao korisne i zanimljive radionice tijekom lipnja i srpnja
Naslovnica

Zavod za kvalitetu obrazovanja organizirao korisne i zanimljive radionice tijekom lipnja i srpnja

Algebra Zavod za kvalitetu obrazovanja je tijekom lipnja i srpnja organizirao nekoliko radionica za nastavnike osnovnih i srednjih škola. Nastavnici koji se redovno usavršavaju iz područja digitalnih alata koji im pomažu u provođenju nastave informatike i računalstva sudjelovali su na radionici „Razvoj GUI aplikacija u Javi" kolege Đanija Pašića s Sveučilišta Algebra. Uz spomenutu radionicu, krajem lipnja je održane su i radionice „Zabavno i poučno programiranje kroz Arduino platformu“ koju je vodio kolega Andrej Lacković, inače predavač na Visokom učilištu Algebra te radionica „Internet marketing - selfbranding“ Claudia Kramarića, predavača Otvorenog učilišta Algebra. Županijsko stručno vijeće ravnatelja i pedagoga posebnih odgojno-obrazovnih ustanova godine sudjelovalo je na zagrebačkoj radionici „Motivacija i burnout" kolegice Maje Jerčić, Voditeljice razvoja obrazovnih sadržaja u Algebri.

Početkom srpnja Algebra je bila domaćin još jedne radionice za nastavnike informatike osnovnih i srednjih škola koju je također organizirala Agencija za odgoj i obrazovanje, a provodio Oracle. Riječ je o radionici "Programski jezici SOL i JAVA".

Radionice nisu bile rezervirane samo za zagrebačke nastavnike osnovnih i srednjih škola. U Rijeci su tijekom proteklih mjesec dana održane dvije - "Zabavno i poučno programiranje kroz Arduino platformu“ koju je vodio kolega Andrej Lacković, predavač na Visokom učilištu Algebra i "Programiranje na Android platformi" koju je vodio kolega Marijan Jurešić.

Nakon ljetne stanke pripremamo mnoštvo zanimljivih i korisnih radionica, a prva na redu će biti radionica za ravnatelje i stručne suradnike krajem kolovoza. Kao i do sada, sve obavijesti o radionicama ćete pravovremeno moći pronaći na web stranicama Algebra Zavoda za kvalitetu obrazovanja.