Predavači

Predavači

Iskoristi 20% popusta


b

Becky Smith (Pomoćnica direktora – Poslovni razvoj & dostupnost, Međunarodni odjel)

Beckyn zadatak je pomagati vladama, organizacijama, institucijama i pojedincima na globalnoj razini u svrhu ostvarivanja njihovih ciljeva te u svrhu razvoja preduvjeta za visokoškolsko obrazovanje.

Becky ima preko dvadeset godina iskustva na akademskim i administrativnim poslovima unutar sveučilišta na tri kontinenta. Uz predavanja, upravljanje te u funkciji vanjskog ispitivača za akademske programe unutar Ujedinjenog Kraljevstva, Kine i Nizozemske, uspostavila je i pokrenula program transnacionalnog obrazovanja (TNE) za Sveučilište u Leedsu. U novije vrijeme, Becky je provela više od sedam godina u Kanadi gdje je njezina uloga u višem menadžmentu bila fokusirana na razvoj poslovanja, odnose s partnerima, regrutiranje međunarodnih studenata i studentske službe na Sveučilištu u Torontu. Becky ima magisterij iz podučavanja jezika, objavljivala je istraživanja o korištenju MOOC-a (masivnih otvorenih online tečajeva) u kontinuiranom obrazovanju i dobitnica je nagrade za svoj rad na razvoju programa usmjerenog na ohrabrivanje studenata pripadnika manjina da se upišu na medicinske studije.

Stuart Norton (Viši savjetnik – Znanje, inovacija i dostupnost), SFHEA (Scottish Further and Higher Education Association)

Otkako se pridružio timu Advance HE-a Stuart je vodio nekoliko vodećih projekata vezanih uz podučavanje u Ujedinjenom Kraljevstvu i drugdje u svijetu. Pretežno se bavi strategijama za poboljšanje studentskog iskustva i stvaranje partnerskog pristupa učenju. Dobitnik je nagrade za nastavnike koju organiziraju učenici i čvrsto se zalaže za stvaranje prilika za učenje koje razvijaju sposobnosti i podupiru sve studente. Pomagao je institucijama, zajednicama i pojedinačnim akademskim institucijama te osoblju koje se bavi profesionalnim uslugama, na nizu projekata koji uključuju inkorporiranje zapošljivosti na institucionalnoj razini, osiguravanje zapošljavanja, zapošljivost unutar disciplina i područja, zapošljivost za vlastiti napredak i učenje unutar tvrtke. Proveo je konkretne inicijative za zapošljivost za preko deset institucija visokoškolskog obrazovanja te uz to projekte za Odjel međunarodne trgovine Ujedinjenog Kraljevstva (Egipat) i za British Council (Supsaharska Afrika).

Stuart radi u akademskim krugovima od 2003., pišući i razvijajući niz programa iz kriminologije, uključujući pretprogram za pristupanje policijskim snagama Themes Valley Police u UK-u. Imao je nekoliko menadžerskih i voditeljskih uloga u sklopu visokoškolskog obrazovanja, pa je tako bio voditelj portfelja, pročelnik odsjeka, direktor Instituta za profesionalnu obuku policije Sveučilišta Buckinghamshire New University. Član je Društva za policijsko djelovanje na temelju dokaza, ima magisterij iz edukacije i magisterij (Cantab) iz primijenjene kriminologije i policijskog upravljanja. Trenutno je vanjski ispitivač za Sveučilište u Plymouthu i Sveučilište u Walesu Trinity Saint David.