Image for Pozivamo vas na radionicu Primjena metode afirmativnog propitivanja za jačanje suradničkih kapaciteta i kolegijalne radne kulture u školi
Naslovnica

Pozivamo vas na radionicu Primjena metode afirmativnog propitivanja za jačanje suradničkih kapaciteta i kolegijalne radne kulture u školi

Algebra Zavod za kvalitetu obrazovanja organizira radionicu „Primjena metode afirmativnog propitivanja za jačanje suradničkih kapaciteta i kolegijalne radne kulture u školi“ koja će se održati 20. veljače 2020. godine u Algebra LAB-u, Gradišćanska 24.

Kolegijalna radna kultura, uključenost i suradnja zaposlenika važne su komponente za uspjeh bilo koje vrste organizacije, pa tako i škole. Istraživanja ukazuju da uključivanje grupe ljudi ili timova u ključne razgovore kroz dobrovoljnu suradnju i aktivnosti direktno utječe na uspjeh organizacije. Primjenom metodologije konverzacije koja se temelji na uključenosti i kolektivnoj inteligenciji svih sudionika, svrha radionice je osvijestiti i upogoniti postojeće snage i kompetencije za učinkovitije svladavanje izazova, uvođenje promjena i podizanje razine zadovoljstva u (zajedničkom) radu.

U formatu interaktivnog predavanja, dijaloga i radionice bit će predstavljena primjena metode afirmativnog propitivanja za pristupanje promjenama na pozitivan i transformacijski način. Propituje se na koji način ostvariti bolju posvećenost i motivaciju zaposlenika, osvijestiti osobnu odgovornost pri donošenju inovativnih i održivih odluka i kreirati osjećaj vlasništva nad zajedničkim odlukama. Prijave su otvorene.