Image for Prijave za konferenciju Izvrsnost u obrazovanju se zatvaraju 9. travnja!
Naslovnica

Prijave za konferenciju Izvrsnost u obrazovanju se zatvaraju 9. travnja!

Prva konferencija Zavoda za kvalitetu obrazovanja održat će se u srijedu, 11. travnja, a za prijave je ostalo još svega tri dana. Konferencija je namijenjena ravnateljima osnovnih i srednjih škola, a sudjelovanje na je besplatno. 

Na konferenciji će biti predstavljeni aktualni trendovi na hrvatskom i svjetskom tržištu rada te disproporcija ponude i potražnje želja i potreba poslodavaca i kadrova kao i zanimljivi sadržaji iz područja obrazovanja koje možete već sutra primijeniti u svojim školama. O aktualnim temama vezanim uz reformu školstva, obrazovne sustave Hrvatske i europskih zemalja, tržište rada, vođenju tima u fazi transformacije, marketinškim alatima i kreativnosti i inovativnosti u odgojno-obrazovnom sustavu govorit će vam vrhunski stručnjaci u svojim područjima.

Imat ćete prilike čuti zanimljiva predavanja koja će održati Robert Kopal, državni tajnik u Ministarstvu unutarnjih poslova Republike Hrvatske, Mislav Balković, dekan Visokog učilišta Algebra, Hrvoje Balen, predsjednik Upravnog vijeća Algebre, Maja Pekeč, načelnica Odnosa s korisnicima iz Državnog zavoda za statistiku, Andrea Blažičević, voditeljica marketinških komunikacija u Algebri, Ines Bezjak Kožnjak, voditeljica ljudskih potencijala u Algebri i Irena Donaj, voditeljica Algebra Zavoda za kvalitetu obrazovanja. Više informacija o programu konferencije, predavačima i prijavnicu možete pronaći na linku.