Naslovnica

Primjena pozitivne psihologije u radu s učenicima

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Svrha radionice:

Svrha ove facilitirane radionice je podsjetiti se ili pronaći u sebi snage koje nam mogu donijeti sreću i zadovoljstvo na poslu te nas osnažiti u radu sa svim glavnim dionicima u školskom okruženju: učenicima, roditeljima, kolegama. Znanja stečena na radionici polaznici će moći primijeniti u svom radu sa svim svojim ciljanim skupinama, no naglasak je stavljen na rad s učenicima.

Opis radionice:

Tijekom radionice će kroz uvide iz pozitivne psihologije, a putem alata facilitiranja grupnih procesa zvanog Points of You® obrađivati sljedeće teme: što kaže znanost o sreći, prepreke sreći, sreća i zadovoljstvo na poslu, aktivnosti koje mogu povećati naš osjećaj sreće itd.

Krajnji ishod radionice bit će konkretiziran individualni akcijski plan koji će osigurati da se uvidi dobiveni na radionici ukorijene u svakodnevni život u školskom okruženju te doprinesu stvaranju pozitivne školske klime. Kod učenika će se potaknuti vještine za kvalitetne međusobne odnose, pozitivne osjećaje i novi odnos prema školi, učenju i zdravom stilu života.

Points of you® je alat putem kojeg se koristi rad s fotografijama, riječima, pričama i pitanjima što otvara prostor za neke nove spoznaje i uvide jer potiče integraciju desne strane mozga (odgovorne za emocije i intuiciju) i lijeve strane (odgovorne za analizu) te na takav način angažiramo našu cjelovitost i mijenjamo naš pogled i perspektivu.

Sudionici: Stručni suradnici u osnovnim i srednjim školama

Trajanje: 10.00 – 14.00

Mjesto: Zagreb, Algebra LAB

Svi polaznici će dobiti Potvrdu o sudjelovanju. Radionica je besplatna.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.