Image for Vidimo se na konferenciji ENTER!
Naslovnica

Vidimo se na konferenciji ENTER!

Algebra kao partner sudjeluje na Enter konferenciji! Riječ je o konferenciji obrazovanja i povezanih industrija, a koja se organizira u cilju razvoja i unapređenja odgojno-obrazovnog sustava i jačanja veza s povezanim industrijama.

Ovogodišnja konferencija održava se od 10. - 11. prosinca 2021. u Spaladium Areni u Splitu uz online prijenos za sve one koji nisu u mogućnosti sudjelovati fizički.

Zamišljena je kao multitematski i interaktivni događaj koji će uključivati više događanja istovremeno, kako bi se pronašlo nešto za svakoga: odgojno-obrazovne djelatnike različitih profila, učenike, roditelje, ali i širu javnost. Tijekom konferencije održat će se i Business talent show, događaj koji će spojiti učeničke/studentske start-up ideje i potencijalne investitore te Sajam školskih proizvoda.

Osim vrsnih domaćih i stranih stručnjaka u odgoju i obrazovanju ENTER vam dovodi i predstavnike različitih ustanova povezanih s obrazovanjem, inovatore i kreativne pojedince koji ne prežu pred izazovima. Njima će se pridružiti i naš doc. dr. sc. Mislav Balković, prof.v.š., dekan Visokog učilišta Algebra koji će održati predavanje na temu  Obrazovanje kakvo trebamo i kakvo zaslužujemo.

Na konferenciji mogu sudjelovati svi zainteresirani, a više detalja o samom programu i na koji način se možete uključiti saznajte na linku enter.izvrsna.hr/