Image for Naš dekan održao je predavanje na konferenciji ENTER
Naslovnica

Naš dekan održao je predavanje na konferenciji ENTER

Ovogodišnja konferencija ENTER održala se od 10. - 11. prosinca 2021. u Spaladium Areni u Splitu.

S obzirom na to da je riječ o konferenciji koja se organizira u cilju razvoja i unapređenja odgojno-obrazovnog sustava, bilo nam je zadovoljstvo podržati taj događaj u svojstvu partnera te sudjelovati s gostujućim predavanjem našeg dekana, doc. dr. sc. Mislava Balkovića.

Naš dekan je sudionicima konferencije održao zanimljivo i inspirativno predavanje pod nazivom Obrazovanje kakvo trebamo i kakvo zaslužujemo.

Kroz to predavanje prikazao je kako obrazovanje utječe i kako će utjecati u budućnosti na kvalitetu našeg života te obrnuto, kako razina razvijenosti društva utječe na kvalitetu obrazovanja. Iz iskustva organizacije koju vodi, g. Balković je prezentirao pristupe i sustav vrijednosti te njegove učinke na razvoj obrazovne ustanove, sve kako bi ukazao na mogućnosti utjecaja i odgovornost svakog pojedinca uključenog u obrazovanje. Također je prezentirao aktualne primjere dobre prakse obrazovnih pristupa, u svrhu pomoći svima uključenima kako bi se inspirirali i potencijalno novom svježinom pomogli razvoju našeg društva.