Image for Algebra Spark space
Naslovnica

Algebra Spark space

Algebra Spark space

Iskoristi 20% popusta


ALGEBRIN KAMPUS najmodernije je ulaganje u obrazovanje u Republici Hrvatskoj. Nedavno otvoren i smješten na zapadnom dijelu središta Grada Zagreba prostire se na gotovo 12.000 četvornih metara bruto. Godišnje njime cirkulira više od 12.000 studenata i polaznika različitih obrazovnih programa te 500 nastavnika/predavača.

U kampusu se nalazi više od 35 predavaonica koje nose nazive inovatora i znanstvenika, a u kojima se koristi gotovo 700 računala, laserski projektori i oprema za daljinski prijenos nastave. Na raspolaganju je i 14 zasebnih online kabineta namijenjenih obrazovanju i usavršavanju na daljinu, suvremena crtaona, video i audio studio te podcast room.

Organizirate li poslovno događanje, predavanje, radionicu, event… U potrazi ste za novim, modernim i urbanim poslovnim coworking prostorijama, pridružite nam se na novoj, jedinstvenoj lokaciji Algebra kampusa!

Otkrijte Algebra Spark Space kroz virtualnu šetnju

Kontakt

  • Lokacija: Algebra Kampus, Gradišćanska 24
  • Tel: + 385 1 2332 861
  • Mob: + 385 98 418 029
  • Mob: + 385 99 487 0270
  • Email: sparkspace@algebra.hr


Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.