Image for Misija i vizija
O Algebri

Misija i vizija

Naša misija

Postojimo jer vjerujemo kako Hrvatskoj treba ustanova koja uistinu omogućuje stjecanje izvrsnih znanja i vještina te izgradnju globalno konkurentnih karijera u područjima u kojima provodimo obrazovanje za domaće i međunarodne studente i polaznike.

Svjesni smo svoje odgovornosti unutar zajednice te stoga aktivno promoviramo obrazovnu izvrsnost kako bismo potaknuli gospodarski rast i razvoj hrvatskog gospodarstva.

U našem obrazovnom pristupu i istraživanju nastojimo uspostaviti sustav vrijednosti usklađen s vrijednostima u koje i sami čvrsto vjerujemo:

  1. Visoka vrijednost koja se dobiva za plaćene troškove usluge
  2. Vrhunska kvaliteta obrazovanja
  3. Operativna i organizacijska izvrsnost
  4. Stalni doprinos razvoju društva u kojem živimo

Naša vizija

Cilj nam je postati prvi izbor za hrvatske i inozemne studente i polaznike zainteresirane za izgradnju karijere u područjima u kojima provodimo obrazovanje kroz razvoj izvrsnosti u svim segmentima našeg rada: osoblju, infrastrukturi, primijenjenim istraživanjima, internacionalizaciji i suradnji s gospodarstvom.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.