Transformirajte svoje poslovanje uz jednostavne alate

Oslonite se na moć Microsoft Power Platforme kako biste preobrazili korištenje vaših podataka. Izradite izvještaje, automatizirajte procese i razvijte prilagođene aplikacije bez potrebe za programiranjem!

Saznaj više

PARTNERI

Autorizirani edukacijski centar i partner mnogih vodećih IT i poslovnih organizacija

U standardnoj ponudi nalazi se više od 200 certifikacijskih treninga, a uz naše međunarodne partnere u mogućnosti smo izvesti sve IT i poslovne edukacije i tako vam pomoći da steknete kompetenciju, unaprijedite poslovni sustav i postanete konkurentniji.

Formati izvođenja

Vjetar u leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Mentorirano i Mentorirano+

Pravo je vrijeme da postaneš Azure administrator, stručnjak za analizu podataka/Data Analyst, Windows Server ili Red Hat Linux administrator ili inženjer.