Red Hat

  • Jedini Red Hat Certified Training Partner u Hrvatskoj
  • Sve Red Hat tehnologije uključujući RHEL, OpenStack i OpenShift
  • Certificirani predavači s bogatim iskustvom

Red Hat je vodeći svjetski proizvođač rješenja baziranih na otvorenom kodu (open source), namijenjenih tvrtkama svih veličina i industrija te najveći distributer Linux operativnih sustava. Isporučuju sveobuhvatan portfelj proizvoda i usluga koristeći otvoreni poslovni model suradnje koji je pristupačan svima.

Red Hat je svjetski lider među tvrtkama posvećenima Open Source softveru i najveći distributer Linux operativnih sustava. Isporučuju sveobuhvatan portfelj proizvoda i usluga koristeći otvoreni poslovni model suradnje koji je pristupačan svima.

Open source jobs report: 3 hot skill areas now

Akademije

Treninzi

Treninzi s ispitima

Ispiti

Algebra – Red Hat Certified Training Partner

Više od desetljeća pratimo trendove na području Linux i Open Source edukacije! Danas, kao Red Hat Certified Training Partner, Algebra brojnim postojećim i novim Linux korisnicima, nudi službene treninge i certifikaciju za najpoznatiji i najveći svjetski Linux brend.

Trener

Službene Red Hat treninge i certifikacijske ispite u Algebri, u statusu Red Hat CTP (Certified Training Partner), vodi Vedran Dakić, Linuxaš s bogatim iskustvom kako u prenošenju znanja (izvođenju tečajeva i ispita), tako i u praksi.

mag. Vedran Dakić dipl. ing. (RHCSA, RHCE, RHCVA, RHCI, RHCX)

Službene Red Hat treninge i certifikacijske ispite u Algebri, u statusu Red Hat CTP (Certified Training Partner), vodi Vedran Dakić, Linuxaš s bogatim iskustvom kako u prenošenju znanja (izvođenju tečajeva i ispita), tako i u praksi.

Vedran je nositelj brojnih Red Hat certifikata:

  • RHCSA (Red Hat Certified System Administrator)
  • RHCE (Red Hat Certified Engineer)
  • RHCVA (Red Hat Certified Virtualization Administrator)
  • RHCI (Red Hat Certified Instructor)
  • RHCX (Red Hat Certified Examiner)

Praktično znanje, vještine i sposobnosti u primjeni Linux/Open Source tehnologije, kao jedan od doajena otvorenog koda u Hrvatskoj, stekao je u provedbi brojnih IT projekata u čijem središtu se nalazi otvoreni kod.

Iza Vedrana stoje stotine održanih Red Hat treninga i certifikacijskih ispita.