Image for Mikrokvalifikacije uz HZZ vaučer
Naslovnica

Mikrokvalifikacije uz HZZ vaučer

Mikrokvalifikacije uz HZZ vaučer

Iskoristi 20% popusta


U ovom trenutku, u Algebri možete koristiti vaučer za obrazovanje i tako sufinancirati i do 100% svoju edukaciju iz područja Microsoft on-prem i cloud tehnologije, Linuxa te kibernetičke sigurnosti. Iskoristite svoju priliku i steknite vještine budućnosti. Provjerite u nastavku što vam koji program nudi i zatražite ponudu!

Mikrokvalifikacije koje možete pohađati sufinancirano uz HZZ vaučer

Zatražite ponudu

Što su vaučeri za obrazovanje?

Vaučer predstavlja financijski instrument dodjele javnih sredstava za obrazovanje odraslih u području zelenih i digitalnih zanimanja. Korisnik može koristiti samo jedan vaučer za obrazovanje financiran sredstvima iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026., a sve detalje oko korištenja kao i sama prijava za vaučer odvija se preko stranice HZZ –a, koji je zadužen za provedbu istih.

Mogu li i ja koristiti vaučer za obrazovanje?

Prema službenim informacijama na stranici HZZ-a posvećenoj vaučerima, sufinanciranu edukaciju u Algebri mogu koristiti u ovom trenutku većina osoba s navršenih 15 godina života. Međutim, ove mikrokvalifikacije zahtijevaju najmanje razinu 4.1. ili 4.2. HKO, što bi značilo završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Vaučere ne mogu koristiti: osobe koje se nalaze u sustavu redovitog odgoja i obrazovanja, osobe koje se nalaze u sustavu visokog obrazovanja i znanosti te osobe koje su korisnik mirovine prema općem propisu kojim se uređuje mirovinsko osiguranje. Korisnik sam bira obrazovni program i za njega je edukacija u potpunosti besplatna ili djelomično sufinancirana ako ispunjava minimalne uvjete ovog procesa. Isto tako, o relevantnosti same prijave i ispunjavanju dodatnih kriterija koji se traže za pojedine programe odlučuje isključivo HZZ.

Je li edukacija uz vaučere dostupna i u mom gradu?

Edukacije su dostupne u Zagrebu, ali i online uživo što vam pruža mogućnost pohađanja Algebrinih programa i iz drugih gradova.

Je li edukacija uz vaučere u Algebri za mene u potpunosti besplatna?

Dva programa u potpunosti su besplatna i vaučer pokriva 100% cijene:

  • Administriranje operacijskog sustava Windows Servera
  • Upravljanje operacijskim sustavom Linux

Četiri programa vaučer pokriva veći dio cijene, od 75% do više od 90%:

  • Administriranje infrastrukture u oblaku bazirane na Microsoft tehnologijama
  • Administriranje lokalne infrastrukture i infrastrukture u oblaku korištenjem PowerShell-a
  • Primjenjivanje tehnika etičkog hakiranja
  • Implementiranje sigurnosti u oblaku

Zatražite ponudu

"*" indicates required fields

Status*
Želim slušati nastavu:*
Želim primati novosti iz:
Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o i Algebra VU, Gradišćanska 24, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.


Zašto Algebra?

Polazišni centar razvoja naših edukacija nedavno je otvoren Algebrin sveučilišni kampus u Zagrebu. Prostire se na 12.500 četvornih metara uz 35 predavaonica sa 700 računala. Tu su i 14 zasebnih online kabineta, crtaona, 3D Production Room, Video i Audio Studio, podatkovni centar, testni centar za stjecanje certifikata kao što su Microsoft, Red Hat, EC-Council.., knjižnica s 18.000 naslova.