Image for Besplatna edukacija uz vaučere!
Naslovnica

Besplatna edukacija uz vaučere!

Zatražite ponudu

Besplatna edukacija uz vaučere!

Iskoristi 20% popusta


U ovom trenutku, u Algebri možete koristiti vaučer za obrazovanje i tako sufinancirati i do 100% svoju edukaciju. Iskoristite svoju priliku i steknite vještine za budućnost. Provjerite u nastavku što vam koji program nudi i zatražite ponudu!

Što su vaučeri za obrazovanje?

Vaučer predstavlja financijski instrument dodjele javnih sredstava za obrazovanje odraslih u području zelenih i digitalnih zanimanja. Korisnik može koristiti samo jedan vaučer za obrazovanje financiran sredstvima iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026., a sve detalje oko korištenja kao i sama prijava za vaučera odvija se preko stranice HZZ –a, koji je zadužen za provedbu istih.

Mogu li ja koristiti vaučer za obrazovanje?

Prema službenoj stranici HZZ-a vaučere u Algebri mogu koristiti u ovom trenutku većina osoba s navršenih 15 godina života. Vaučere ne mogu koristiti: osobe koje se nalaze u sustavu redovitog odgoja i obrazovanja, osobe koje se nalaze u sustavu visokog obrazovanja i znanosti te osobe koje su korisnik mirovine prema općem propisu kojim se uređuje mirovinsko osiguranje. Korisnik sam bira obrazovni program i za njega je edukacija u potpunosti besplatna ili djelomično sufinancirana ako ispunjava minimalne uvjete ovog procesa. Isto tako, o relevantnosti same prijave i ispunjavanju dodatnih kriterija koji se traže za pojedine programe odlučuje isključivo HZZ. 

Je li edukacija uz vaučere dostupna i u mom gradu?

Svi Algebrini programi obrazovanja za koje u ovom trenutku možete koristiti vaučere dostupni su u sljedećim gradovima: Zagreb, Rijeka, Pula, Osijek, Split, Zadar, Varaždin, Šibenik, Bjelovar, Virovitica, Vukovar, Vinkovci i Sisak. Isto tako, Algebrini programi obrazovanja dostupni su i u terminima online uživo što vam pruža mogućnost pohađanja naših programa i izvan ovih gradova.

U ovom trenutku vaučer možete iskoristiti za sljedeće Algebrine programe obrazovanja:

Front-end developer

 

Ovaj program obrazovanja je namijenjen svima koji žele uroniti u svijet između dizajnera i programera.

UX dizajner (dizajner korisničkog sučelja)

 

U ovom programu shvatiti ćete kako prilagoditi bilo koji proizvod svojim korisnicima – time ćete povećati konverzije i privući još više klijenata.

Web dizajn

 

Poput gradnje kuće, dizajn web stranice se sastoji od nekoliko važnih, vrlo različitih, ali povezanih elemenata.

Administrator baza podataka

 

Ključno zanimanje digitalnog doba, za kojim iz dana u dan raste potreba.

Grafički dizajner

 

Usmjerite svoju kreativnost u jedno od najtraženijih područja dizajna.

Digitalni video

 

Pokazat ćemo vam kako se koriste moderni alati za obradu i montažu slike i zvuka, poput Adobeovog popularnog softvera Premiere Pro i Photoshop-a.

Digitalna fotografija

 

Blog. Instagram. Facebook. Prezentacija. Web dizajn. Marketing. Ovo su samo neki primjeri u kojima caruje digitalna fotografija.

Back-end developer

 

Ključna uloga back-end programera jest osigurati da se podaci ili usluge koje zahtijeva front-end sustav ispravno isporučuju.

ASP.NET developer

 

Svladajte razvoj dinamičkih web stranica i postanite jedan od rijetkih razvojnih stručnjaka u području ASP.NET Fameworka, kako na hrvatskom tako i na svjetskom tržištu rada.

CISCO mrežni suradnik – CCNA

 

Povećanjem broja radnih mjesta i domaćinstava gdje se koriste računala, raste i potreba za njihovom međusobnom komunikacijom, tj. umrežavanjem.

+ Programi specijalističke edukacije

 

Ranije stečena Python znanja razvijte u smjeru razvoja kritičkog razmišljanja, korištenjem Data Science alata.

Primjena Pythona u području Podatkovne znanosti (Data science)

 

Microsoft Azure, PowerShell, Windows Server, RHCSA, etičko hakiranje…

Razvoj web aplikacija u programskom jeziku Python

 

Stvorite intuitivne i pristupačne web aplikacije koje poboljšavaju korisničko iskustvo.

Back-end developer na Javi/Back-end developerka na Javi

 

Program osmišljen kako bi vam pružio sve potrebne vještine i znanja za uspješan početak karijere u svijetu razvoja softver.

Je li edukacija uz vaučere u Algebri za mene u potpunosti besplatna?

Da, za većinu programa u potpunosti je besplatna i vaučer pokriva 100% cijene. Za manji dio Algebrinih programa, u ovom trenutku 2 od njih 14 u ponudi, vaučer pokriva dio cijene. Program koji je potrebno nadoplatiti je Specijalist za Digitalni video i montažu, Digitalna fotografija

Kako ostvariti pravo edukacije uz vaučer?

Polazna točka ostvarenje prava na vaučer je web stranica vauceri.hzz.hr/ gdje se nalaze sve informacije o postupku prijave te se ažurira ponuda novih dostupnih Algebrinih programa.

Za početak putem prijavnice u nastavku zatražite ponudu Algebrinog programa koja vam je potrebna kako biste podnijeli zahtjev HZZ-u. Algebrina ponuda nije obvezujuća te isključivo služi za apliciranje za korištenje vaučera na stranici HZZ-a.

Zašto Algebra?

Algebra je najveća privatna obrazovna institucija u Hrvatskoj, usmjerena na obrazovanje odraslih od samog osnutka 1998. godine. 2014. Microsoft je proglasio Algebru najboljim svjetskim edukacijskim partnerom godine, a istu nagradu osvojili smo i 2020.

Polazišni centar razvoja naših edukacija nedavno je otvoren Algebrin kampus u Zagrebu. Prostire se na 12.500 četvornih metara te sadrži 35 predavaonica sa 700 računala. Tu su i 14 zasebnih online kabineta, crtaona, 3D Production Room, Video i Audio Studio, podatkovni centar, testni centar za stjecanje certifikata kao što su Microsoft, AWS, Google, PMI.., knjižnica s 18.000 naslova. Prošećite njime virtualno, a nadamo se da se uskoro vidimo i uživo!

Zatražite ponudu

U ovom trenutku komuniciramo s nekoliko tisuća zainteresiranih polaznika i otvaramo grupe u najbržem mogućem roku kako bismo vam uz pomoć HZZ vaučera omogućili besplatnu ili djelomično sufinanciranu edukaciju. Prijave za nove ponude rješavamo prema datumu primitka, a  za termine nakon odobrenja vaučera nastojimo osigurati mjesta svima što je prije moguće, a svakako u roku od 6 mjeseci od datuma odobrenja vaučera te ćemo vas kontaktirati sa svim informacijama čim budemo u mogućnosti.

"*" indicates required fields

Status:*


Želim slušati nastavu:*


Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o i Algebra VU, Gradišćanska 24, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.
Želim primati novosti iz:

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.