Naslovnica

Programi

Osnove informatike

20% popusta

Od upoznavanja s Wordom i Excelom, do služenja internetom i elektroničkom poštom, imamo predavače koji će vas pretvoriti iz početnika u pravog hakera dok ste izgovorili “informatička pismenost”.

Saznajte više!

EU fondovi

20% popusta

Ako ste obrtnik, poduzetnik ili trenutno tražite svoje mjesto na tržištu rada, naši programi su idealna prilika da saznate kako se povlače bespovratna sredstva. Osobe s ovim znanjima su od presudne važnosti svakoj tvrtki, udruzi, poljoprivredniku, organizaciji u javnom vlasništvu, gradu i općini, ili bilo kome tko može postati nositeljem EU projekta.

Saznajte više!

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.