Naslovnica

CCNA akademija

  • 22 godine s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Povećanjem broja radnih mjesta i domaćinstava gdje se koriste računala, raste i potreba za njihovom međusobnom komunikacijom, tj. umrežavanjem.

Razvojem mrežne infrastrukture na lokalnoj i svjetskoj razini, naglo raste potreba za specifičnim tehničkim vještinama.

CCNA Akademija daje vam znanja i vještine potrebne za dizajniranje, izgradnju i održavanje manjih i srednje velikih računalnih mreža.

CCNA certifikat koji se stječe polaganjem završnog ispita programa, već nekoliko godina slovi kao jedan od najpopularnijih IT certifikata za početnike koji žele izgraditi svoju karijeru u području informatičkih tehnologija.

Nastavni program CCNA Akademije predstavlja čvrst temelj u svladavanju i primjeni znanja i vještina u području mrežnih tehnologija. Osim teorijskih koncepata, poseban je naglasak na praktičnoj primjeni stečenih znanja. U posebno opremljenom laboratoriju, imajt ćete pristup mrežnoj opremi potrebnoj za odradu svih predviđenih vježbi.

Prema najnovijem nastavnom planu (v 7.0), program obuhvaća 190 školskih sati (nastava u učionici, laboratorijske vježbe, e-learning), organiziranih u 4 modula, tijekom kojih se prolazi iscrpan pregled vrsta i načina umrežavanja, od osnova do naprednih aplikacija i servisa.

Nastava je prilagođena i poslovnim korisnicima (održavanje nastave u jutarnjim, večernjim i vikend terminima), a cijeli program traje od četiri do šest mjeseci ovisno o izabranom tempu nastave.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

Međunarodno priznati certifikat – Cisco Certified Network Associate

Program CCNA Akademije je verificiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, čime se zvanje “Specijalist za računalne mreže” upisuje u radnu knjižicu. Pravo upisa zvanja u radnu knjižicu imaju osobe sa završenom minimalno 4-godišnjom srednjom školom (Ovo pravo ostvaruju kandidati sa minimalno završenom 4-godišnjom srednjom školom. Samo polaznici sa 3-godišnjom srednjom školom dodatno trebaju završiti i program obrazovanja Računalni operator – osposobljavanje).

Značajke programa (zašto upisati)

Program od 280 školskih sati (nastavni plan – v 7.0)
Male grupe (10-16 polaznika)
Predavači sa višegodišnjim iskustvom i CCAI certifikatima
Vrhunski opremljen Cisco laboratorij
Individualne laboratorijske vježbe i simulatori za dodatno vježbanje
Posebno pripremljen izvedbeni plan za vremenski učinkovitu nastavu
Termini nastave posebno prilagođeni i zaposlenima (večernji i vikend termin)
Za polaznike koji zadovoljavaju uvjete, završni certifikacijski ispit uključen je u cijenu
Darujemo godišnju pretplatu na informatički časopis “Mreža”
Po završetku programa, upis zvanja “Specijalist za računalne mreže” u radnu knjižicu

Za polaznike drugih Cisco mrežnih akademija

Nastavni program CCNA akademije Učilište Algebra je verificiralo pri Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa kao program usavršavanja Specijalist za računalne mreže. Kao i za ostale verificirane programe po uspješnom završetku obrazovanja i položenoj završnoj provjeri i ovdje se izdaje javna isprava: Uvjerenje o usavršavanju koje osigurava upis zvanja u radnu knjižicu.

Budući da je nastavni plan CCNA mrežne akademije strogo propisan, polaznici koji pohađaju ovaj program  u drugim Cisco akademijama mogu obrazovanje završiti u Algebri i ostvariti pravo upisa zvanja u radnu knjižicu. Kako bi ostvarili ovo pravo polaznici trebaju ispunjavati uvjete* propisane programom i zakonom te u kontroliranim uvjetima Algebra ispitnog centra položiti završnu provjeru znanja(CCNA ispit).

Postupak ostvarivanja prava upisa zvanja u radnu knjižicu za polaznike drugih Cisco mrežnih akademija uključuje

  • Sređivanje potrebne dokumentacije
  • Polaganje CCNA certifikacijskog ispita u Algebra ispitnom centru

* Ovo pravo ostvaruju kandidati sa minimalno završenom 4-godišnjom srednjom školom ili 3-godišnjom srednjom školom i završenim programom obrazovanja Računalni operator – osposobljavanje.

Na programe obrazovanja Učilišta Algebra primijenjuju se različiti minimalni uvjeti upisa.

Postavke

Google Analytics

_ga