Naslovnica

CISCO mrežni suradnik – CCNA

  • 22 godine s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Povećanjem broja radnih mjesta i domaćinstava gdje se koriste računala, raste i potreba za njihovom međusobnom komunikacijom, tj. umrežavanjem.

Razvojem mrežne infrastrukture na lokalnoj i svjetskoj razini istovremeno naglo raste i potreba za specifičnim tehničkim vještinama.

CCNA Akademija daje vam znanja i vještine potrebne za dizajniranje, izgradnju i održavanje manjih i srednje velikih računalnih mreža. CCNA certifikat, već nekoliko godina slovi kao jedan od najpopularnijih IT certifikata za početnike koji žele izgraditi svoju karijeru u području informatičkih tehnologija.

Nastavni program CCNA Akademije predstavlja čvrst temelj u savladavanju i primjeni znanja i vještina u području mrežnih tehnologija. Osim teorijskih koncepata, poseban naglasak stavlja se na praktičnu primjenu stečenih znanja. U posebno opremljenom laboratoriju, imat ćete pristup mrežnoj opremi potrebnoj za provođenje svih predviđenih vježbi.

Nastava je prilagođena i poslovnim korisnicima (održavanje nastave u jutarnjim, večernjim i vikend terminima), a cijeli program traje od četiri do šest mjeseci, ovisno o izabranom tempu nastave.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

Kompetencije koje ćete steći

Implementirati sigurnosne tehnologije u IT sustav. Služiti se uobičajenim infrastrukturnim tehnologijama u IT sustavu za pristupanje i nadzor uređaja

Konfigurirati i upravljati krajnjim uređajima koji se povezuju na IT sustav. Služiti se dokumentacijom proizvođača. Izraditi jednostavniju tehničku i poslovnu dokumentaciju

Izraditi jednostavnije osmišljene i standardizirane algoritme u odabranom programskom jeziku. Dijagnosticirati jednostavne probleme u radu programskih sustava i operacijskih sustava računala

Nadzirati rad računalnog sustava i mreže. Testirati računalni sustav i mrežu u produkcijskoj okolini

Ispitati funkcionalnost jednostavnih računalnih sustava i mreža

Seminari

  • Temeljne mrežne tehnologije

  • Usmjeravanje, preklapanje i bežične mreže

  • WAN tehnologije, sigurnost i automatizacija

Program obrazovanja Cisco mrežni suradnik/Cisco mrežna suradnica sastoji se od nekoliko seminara.

Po uspješnom završetku programa obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije Cisco mrežni suradnik/Cisco mrežna suradnica stječete uvjerenje za upis zvanja u e-radnu knjižicu.

Na programe obrazovanja Učilišta Algebra primijenjuju se različiti minimalni uvjeti upisa.