Image for Online nastava
Naslovnica

Online nastava

Online nastava

Iskoristi 20% popusta

  • Broj 1. online edukacija u zemlji
  • 1000 online polaznika godišnje

Znate li da naše programe obrazovanja možete pohađati i online uživo, iz vlastitog doma ili ureda… Uz Algebru kao najboljeg edukacijskog partnera iskustvo online edukacije postat će najbolji ulog u vašu karijeru i obrazovanje.

Informiraj se, odaberi i plati – sve online!

Odaberi online edukaciju ovdje


Ispuni online prijavnicu i plati po ponudi putem internet bankarstva


Pošalji nam potrebne dokumente na mail


Vidimo se u online učionici

Kako izgleda online edukacija?

Iskustva naših polaznika

Dora Stupalo

Split
Grafički dizajn

Prvi put se obrazujem online u Algebri i ovaj način edukacije me oduševio. Odgovara mi sve, posebice ritam predavanja i snimke koje su dostupne po završetku predavanja. Uz pomoć chata i mikrofona komunikacija s predavačem i  polaznicima je potpuno dvosmjerna kao da smo u učionici.

Alen Korov

Zagreb
Sistemski i Mrežni Administrator – specijalist

Ugodno sam iznenađen online edukacijom. Velika je prednost što ne morate odlaziti u učionicu, a materijali i snimke predavanja su vam dostupne i nakon predavanja. Komunikacija s predavačem i kolegama je obostrana i kvalitetna, svi su na raspolaganju za pomoć i komunikaciju

Sara Kihalić

Varaždin
Samostalni knjigovođa

Online edukacija jako je praktična – jednostavno se spojim na link na svom računalu ili ako sam taj dan odsutna učinim to iz drugog mjesta ili grada. Atmosfera u učionici je ugodna, a predavačica uvijek spremna na dodatna pojašnjenja.

Grgo Gulin

Šibenik
CAD specijalist

Prezadovoljan sam online edukacijom i da moram birati uvijek bih joj dao prednost pred učioničkom. Tome najviše pridonose dostupne snimke nakon predavanja, izvrstan predavač koji je na raspolaganju tijekom nastave i nakon nje, te pohađanje nastave iz udobnosti vlastitog doma.

Saška Imamović

Zagreb
Programer internet aplikacija C# i ASP.NET

Online edukacija je odlična mogućnost svladavanja znanja. Opuštenija sam kada pohađam edukaciju u vlastitom prostoru i mogu se bolje koncentrirati. Ne vidim razlike u kvaliteti edukacije između učioničke i online edukacije jer sve ovisi o trudu i kvaliteti predavača.

Adrijana Dojčinović

Omišalj
Grafički dizajner

Brojne su prednosti online nastave, osobno se osjećam puno opuštenije u ovom obliku edukacije. Ne ustručavam se postavljati pitanja jer me nitko ne gleda u tom trenutku, što vjerujem da je u učionici ipak drugačije. Isto tako velika je prednost pratiti edukaciju od doma jer ne gubim vrijeme na putovanje i pripremu za izlazak. I online kolektiv funkcionira odlično, međusobno komuniciramo, pohvaljujemo se, dijelimo materijale i zadatke.

Ivan Labaš

Rijeka
CAD specijalist

Nisam imao nimalo problema kod prilagode na online edukaciju, komunikacija s predavačem i drugim polaznicima je potpuno neposredna. Ono što mi najviše odgovara su snimke koje su mi dostupne nakon predavanja, a pružaju mi mogućnost da utvrdim znanje ako ga nisam dobro shvatio na predavanju uživo te pripremim pitanja za sljedeće predavanje.

Katija Hošnjak

Kutjevo
Web dizajner

Super je! Ne moram nigdje fizički ići i sve odradim kod kuće kad meni odgovara. Nema troškova niti za prijevoz do edukacije, niti za prikladnu odjeću i obuću. Nema psihičkog pritiska od ostalih polaznika tipa ja znam bolje od tebe ili tipa gledaj kako se obukao/la. Svi smo jednaki. Mogućnost komunikacije s profesorom je dostupna gotovo kao i u fizičkoj učionici – putem chata i mikrofona. S drugim polaznicima se odlično slažem, razmijenili smo brojeve mobitela, te ostvarili prijateljstva i suradnje.

Tomislav Mikec

Osijek
Programer internet aplikacija – PHP i MySQL

Online edukacija je odlična, nismo imali nikakvih problema za vrijeme trajanje nastave s tehničke strane i komunikacije s predavačima i polaznicima. Velika prednost je raditi na vlastitom računalu jer tako imam pohranjene sve zadatke, pa nakon predavanja mogu još dodatno raditi na njima. Također za osobe koje moraju putovati u učionicu, ovo je idealan način edukacije.

Prednosti online pohađanja nastave:

Ponavljamo gradivo

Svako online predavanje u Algebri se snima te je dostupno polazniku u trajanju od 3 dana nakon samog predavanja.

Pružamo podršku

Tijekom predavanja polaznicima je na raspolaganju tehnička podrška kojoj se mogu obratiti telefonski u svakom trenutku.

Upoznat ćemo se

Online predavanja započinje uvodnim predavanjem na kojem ćete se upoznati sa sustavom, testirati internetsku vezu i upoznati se s predavačem i drugim polaznicima koji će s vama pohađati online nastavu.

Službeni materijal

Prije početka nastave na vašu e-mail adresu u pdf obliku dobit ćete službene priručnike namijenjene upisanom programu obrazovanja.

Pohađajte nastavu sa svog pametnog mobitela, tableta ili računala. Bilo gdje!

Algebrini programi obrazovanja održavaju se u obliku online predavanja uživo, putem platforme Adobe Connect, koja omogućuje vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Adobe Connect jedno je od vodećih online rješenja za održavanje webinara, a za praćenje online nastave uživo potrebno je pristupiti računalu, mobitelu ili tabletu uz pripadajuću besplatnu aplikaciju s internetskom vezom.

Trenutno provodimo 15 programa obrazovanja u online formatu, ponudu programa širimo iz godine u godinu, a na vama je samo da pronađete onaj koji najbolje odgovara vašim interesima i potrebama. Mi ćemo vam u tome rado pomoći.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.