Online nastava

Pohađajte nastavu s radnog mjesta ili iz vlastitog doma! Znate li da u Algebri možete pohađati programe obrazovanja i online uživo?

Prednosti online pohađanja nastave:

Ponavljamo gradivo

Svako online predavanje u Algebri se snima te je dostupno polazniku u trajanju od 5 dana nakon samog predavanja.

Pružamo podršku

Tijekom predavanja polaznicima je na raspolaganju tehnička podrška kojoj se mogu obratiti telefonski u svakom trenutku.

Upoznat ćemo se

Online predavanja započinje uvodnim predavanjem na kojem ćete se upoznati sa sustavom, testirati internetsku vezu i upoznati se s predavačem i drugim polaznicima koji će s vama pohađati online nastavu.

Dijelimo poklone

Prije početka nastave na vašu adresu ćemo vam poslati set priručnika za upisani program obrazovanja te headset koji vam ostaje u trajnom vlasništvu.

Kako izgleda online učionica?


Upoznajte se s Adobe Connect platformom pomoću koje ćete uživo pratiti nastavu putem ovog kratkog, trominutnog predavanja. Tema predavanja je WordPress, a obrađuje se u sklopu programa obrazovanja Web dizajner.

Nastavu slušajte sa svog smartphonea, tableta ili računala. Bilo gdje!

Naši programi obrazovanja održavaju se u obliku online predavanja uživo, putem platforme Adobe Connect koja omogućuje vrhunsku razinu edukacije te stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Za praćenje online nastave uživo dovoljno je pristupiti računalu, mobitelu ili tabletu (uz pripadajuću besplatnu mobilnu aplikaciju koju možete preuzeti desno) s internetskom vezom. Na taj način možete pohađati predavanje s kojeg god mjesta želite, iz vlastitog doma ili ureda.

Za potpuno iskustvo online nastave preporuka je nastavu pratiti putem računala. Mobilna aplikacija omogućit će vam praćenje nastave, ali ćete za izradu vježbi morati i dalje koristiti računalo.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.