Image for Upoznajte naš tim
Naslovnica

Upoznajte naš tim

Upoznajte naš tim

Iskoristi 20% popusta


U online edukaciji ništa ne prepuštamo slučaju i zato iza konačnog proizvoda i njegove vrhunske kvalitete stoji tim iskusnih ljudi. Oni se bave različitim segmentima online nastave – tehničkom pripremom, sadržajem programa, materijalima koji se koriste, planiranjem proizvoda, prodajom… Upoznaj ih u kratkim pričama o njihovim zaduženjima vezanim uz Algebrinu online nastavu.

O razvoju online edukacije

“Posljednjih 15-tak godina razvijamo različite modele online nastave, te nam je iznimno važno ponuditi svim našim polaznicima vrhunsku uslugu.”

Igor Kundić

član uprave

Provodimo značajno vrijeme kako bismo isporučili ovaj proizvod vodeći brigu, ne samo o tehničkim aspektima nastave, već i prilagodbi nastavnih materijal, vježbi, zadataka, pripremi i pronalasku kvalitetnih predavača. A to govore i rezultati koji kažu da u posljednje 2 godine bilježimo rast od čak 50% online polaznika na našim programima obrazovanja.

O tehničkoj podršci

“Godine iskustva aktivnog vođenja raznih segmenata online edukacije i testiranje 10-ak sustava uvjerile su me kako Adobe Connect koji koristimo u nastavi spada u jednu od najboljih svjetskih platformi za ovaj vid nastave.”

Mirjana Kelava

Vanjska stručna suradnica za tehničku administraciju online nastave

Sama aplikacija pruža brojne mogućnosti koje se mogu personalizirati, te prilagoditi tipu predavanja i željama predavača – od brandinga, anketa, Q&A prozorčića, chata, whiteboarda…

O sadržaju i nastavnim materijalima

“Svaka online edukacija ima svoj set nastavnih materijala ovisno o specifičnosti programa – priručnike, prezentacije, vježbe u odgovarajućem obliku, provjere znanja, završne ispite.”

Anja Raić Škarić

Voditeljica razvoja obrazovnih sadržaja

Naglasak stavljamo na vježbe i primjere iz prakse. Kontinuirano radimo na izradi novih edukacija, pratimo potrebe tržišta rada, usavršavamo već postojeće edukacije, izrađujemo nove formate edukacija prateći svjetske trendove.

O predavačima i kvaliteti nastave

“U pripremi predavača, osim mog tima, uključeni su brojni kolege iz drugih odjela u Algebri te mentori čija je glavna uloga podrška svim predavačima u svojem području predavanja.”

Ivana Marušić

Voditeljica razvoja predavača i osiguranja kvalitete

Ponosni smo što imamo predavače na online programima iz cijele Hrvatske. Osiguranje kvalitete pratimo kroz ankete koje provodimo na mjesečnoj razini i ispitujemo zadovoljstvo polaznika nastavnim sadržajima, materijalima i izvedbom nastave, radom predavača, tehničkim uvjetima učioničke i online nastave.

O prvom kontaktu s polaznikom

“Od prvog kontakta pa sve do kraja edukacije polaznicima smo konstantno na raspolaganju kako bismo odgovorili na bilo koje njihovo pitanja.”

Anamarija Tomas

Administratorica prodaje

Neki polaznici imaju dosta pitanja oko razlike klasične i online edukacije no cijeli proces smo postavili tako da svim polaznicima koji imaju neke sumnje omogućimo da besplatno pogledaju kako online nastava izgleda te na taj način dobiju iskustvo koje će im pomoći prilikom odabira i daljnjeg praćenja edukacije.

O rasporedu nastave

“U cijelom procesu pokretanja i realizacije programa obrazovanja iznimno je važno dati točne i pravovremene informacije svima uključenima u taj proces – polaznicima, IT odjelu koji priprema tehničku stranu predavanja kao i predavačima koji provode edukaciju.”

Ivona Smokrović

Voditeljica realizacije nastave

Algebra ima raznolik terminski plan predavanja koji ovisi o specifičnostima seminara koje izvodimo i nekada je vrlo izazovno uskladiti broj grupa koji se tjedno održavaju, a taj broj zna biti i veći od 60 grupa tjedno.

O uvjerenjima i potvrdama

“Edukacija u Algebri završava primitkom uvjerenja o osposobljavanju ili usavršavanju i za to redovito obrađujemo i ažuriramo dokumentaciju vezanu uz polaznike, od trenutka upisa pa sve do izdavanja završne isprave.”

Mirna Vidić

Koordinatorica upravljanja dokumentacijom

Praćenje polazničke dokumentacije uključuje i utvrđivanje polaznikovog statusa i obradu zahtjeva poput produljenja, mirovanja, nastavak školovanja, prebačaja.

O dostupnosti online edukacije

“Algebra diljem Hrvatske ima 8 poslovnica – Zagreb, Osijek, Split, Zadar, Šibenik, Varaždin, Rijeku i Pulu, te niz partnerskih ustanova u kojima se provode naše edukacije.”

Iva Antonija Šiško Ivanković

Voditeljica regionalnog poslovanja

Online edukacija je dostupna svakome u kojem god gradu ili mjestu živi. Online programi iz tog su razloga prihvaćeni odlično, a redovito dobivamo zahvale brojnih polaznika iz manjih mjesta koji su na ovaj način dobili mogućnost vrhunske edukacije u vlastitom domu.

O dvojbama budućih polaznika

“Polaznici često imaju krivu predodžbu o online nastavi – najčešće ih zamišljaju kao snimke predavanja na temelju kojih uče.”

Pamela Tubin

Voditeljica regionalne poslovnice u Varaždinu

Njihova pitanja idu u smjeru komunikacije s predavačem – mogu li mu postavljati pitanja, jesu li mi osigurani u virtualnoj učionici svi alati za rad, što ako propustim predavanje, kako ću predavaču predočiti grešku na svom računalu. No, nakon što zavire u jednu od naših online učionica brzo odbace sve predrasude i oduševe se prednostima online nastave.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.