Programi

Marketing

U odnosu na tradicionalne načine oglašavanja, digitalni marketing je povoljan. Digitalni marketing je dostupan. Zaista dopire do korisnika.

Naravno da ga koriste tvrtke svih veličina. No, koriste li ga kako treba?

Statistike kažu da je u otprilike 50% slučajeva odgovor veliko (i podebljano) - NE.

Želite li pomoći da se taj postotak promijeni? Želite li postati stručnjak koji sve tajne digitalnog marketinga ima u malom prstu? Koji budućem poslodavcu ili vlastitoj tvrtki može donijeti prave, opipljive rezultate?

Oboružani znanjem Algebrinih programa ili seminara digitalnog marketinga, pomognite ulagačima da prestanu tapkati u mraku, u borbi sa sve većom konkurencijom.

Kod nas ćete naučiti sve o SEO-u i SEM-u, digitalnim kanalima, osluškivanju društvenih mreža, pravilnom načinu oglašavanja i svakojakim drugim vještinama uz koje će vaše buduće marketinške kampanje zaista imati 'glavu i rep'.

Mi ćemo vas naučiti kako se radi dobar posao.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

PRIJAVI SE

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš steći znanja u digitalnim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta
bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj i iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje. Znamo da tvoja budućnost ovisi o tome i svoju zadaću ne uzimamo olako.