Programi

Razvoj aplikacija

Broj korisnika koji su u svako doba dana i noći online raste nevjerojatnom brzinom. Raznovrsni softver i aplikacije ušle su u sve sfere života.

Potreba za programerima aplikacija svakim danom je sve veća.

Da bismo doskočili ovom problemu, okupili smo fantastičan tim stručnih predavača. Oni će vas naučiti svemu što trebate znati da sami počnete stvarati i pretvarati svoje ideje u moćna i korisna virtualna remek djela.

Međutim...

Ako se odlučite za neki od programa obrazovanja vezanih za razvoj aplikacija, važno je da se ozbiljno zapitate jeste li spremni nositi se sa nenadanom slavom i društvenim statusom koje ova karijera lako može donijeti.

Ako je odgovor potvrdan, pozivamo vas da saznate više o mogućnostima koje nudimo. Izaberite alate kojima biste željeli ovladati i krenimo!

Samo nemojte reći da vas nismo upozorili.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

PRIJAVI SE

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš steći znanja u digitalnim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta
bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj i iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje. Znamo da tvoja budućnost ovisi o tome i svoju zadaću ne uzimamo olako.