Programi

Razvoj aplikacija

Broj korisnika koji su u svako doba dana i noći online raste nevjerojatnom brzinom. Raznovrsni softver i aplikacije ušle su u sve sfere života.

Potreba za programerima aplikacija svakim danom je sve veća.

Da bismo doskočili ovom problemu, okupili smo fantastičan tim stručnih predavača. Oni će vas naučiti svemu što trebate znati da sami počnete stvarati i pretvarati svoje ideje u moćna i korisna virtualna remek djela.

Međutim...

Ako se odlučite za neki od programa obrazovanja vezanih za razvoj aplikacija, važno je da se ozbiljno zapitate jeste li spremni nositi se sa nenadanom slavom i društvenim statusom koje ova karijera lako može donijeti.

Ako je odgovor potvrdan, pozivamo vas da saznate više o mogućnostima koje nudimo. Izaberite alate kojima biste željeli ovladati i krenimo!

Samo nemojte reći da vas nismo upozorili.

Razvojni programer mobilnih aplikacija na Android platformi

dostupno online

Upišite program i naučite izrađivati moderne aplikacije za android operacijski sustav koristeći Kotlin programski jezik i Android SDK.

Saznaj više

Front-end developer

dostupno online

Ovaj program obrazovanja je namijenjen svima koji žele uroniti u svijet između dizajnera i programera.

Saznaj više

Back-end developer

dostupno online

Ključna uloga back-end programera jest osigurati da se podaci ili usluge koje zahtijeva front-end sustav ispravno isporučuju.

Saznaj više

Programer internet aplikacija – C# i ASP.NET

dostupno online

Naučite se služiti programskim jezikom C# i Microsoftovom vlastitom arhitekturom ASP.NET za razvoj internetskih aplikacija.

Saznaj više

Programer internet aplikacija – PHP i MySQL

dostupno online

Naučite se služiti programskim jezikom PHP i MySQL sustavom upravljanja bazama podataka za razvoj internetskih aplikacija.

Saznaj više

Programer mobilnih aplikacija – Android

dostupno online

Postale su dio naše svakodnevice. Naučite kako razviti korisnu i funkcionalnu mobilnu aplikaciju.

Saznaj više

Specijalist razvoja WEB aplikacija i baza podataka

Ovladajte čitavim sustavom znanja vezanim za web aplikacije. Naučite ih dizajnirati. Naučite ih izgraditi. Naučite ih održavati.

Saznaj više

Web programer za razvoj korisničkog sučelja

Program kojim ćete produbiti znanje o klijentskom skriptiranju i programiranju sučelja modernim i provjerenim trendovima.

Saznaj više

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

PRIJAVI SE

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš steći znanja u digitalnim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta
bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj i iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje. Znamo da tvoja budućnost ovisi o tome i svoju zadaću ne uzimamo olako.