Naslovnica

Front-end developer

  • 22 godine s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Ovaj program obrazovanja je namijenjen svima koji žele uroniti u svijet između dizajnera i programera.

Izuzetno brz napredak na području web razvoja omogućio je stvari o kojima do nedavno nismo mogli niti sanjati. Danas se podrazumijeva da uz korištenje web tehnologija napišemo aplikaciju koja može povezivati milijune ljudi diljem svijeta te raditi izuzetno brzo, bez učitavanja već dohvaćenih stvari i izvršavati se na svim uređajima, a sve to u offline modu, ako je potrebno. Upravo iz tog razloga ne poznajemo niti jednog developera koji nema dobro plaćen posao.

Ovaj program obrazovanja je namijenjen svima koji žele uroniti u svijet između dizajnera i programera, žele doprinijeti korisničkom iskustvu i na kraju priče žele pokupiti svu slavu jer upravo je front-end ono što korisnik stvarno vidi i čime vrši interakciju između čovjeka i stroja.

Na ovom ćete programu obrazovanja dobiti cjelovit pregled - od fundamenata koji ne zastarijevaju sve do novih i naprednih tehnologija, a primjena koda kroz stvarno životne scenarije pomoći će vam smjestiti kućice na prava mjesta i pripremiti vas za prave poslove.

Osnovne web tehnologije
Web je odavno punoljetan što bi u slučaju bilo koje druge IT tehnologije značilo da je zastario i da bi trebalo prijeći na nešto novo. To vrijedi za bilo koju drugu IT tehnologiju osim weba. Rast i razvoj weba osigurala je činjenica da je web pristupačan, a pristupačnost počiva na osnovnim web tehnologijama u koje ubrajamo HTML, CSS i JavaScript. Ako poznate navedene tri tehnologije, raspolažete znanjima uz pomoć kojih možete napraviti najmodernije korisničko sučelje jedne web ili mobilne aplikacije.

React JS
Nakon što postavimo temelje u osnovnim web tehnologijama, vrijeme je da se svo to znanje iskoristimo za razvoj složenih korisničkih sučelja. Za to smo izabrali React, razvojni okvir koji se može koristiti za izradu web, mobilnih i desktop aplikacija, CLI-a, upravljačkog softveara za dronove i još mnogo toga. Učenje Reacta je najučinkovitiji način kojim ćete pokreneti svoju karijeru pravog front-end razvojnog inženjera.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

Kompetencije koje ćete steći

Definirati temelje modernog razvoja Web korisničkih sučelja.

Definirati i kreirati strukturu i sadržaj HTML dokumenta.

Uspostaviti razvojnu okolinu s distribuiranim načinom verzioniranja koda.

Implementirati i razviti vizualnu formu web aplikacije s obzirom na principe kompozicije i organizacije, odnosa prikazanih informacija, tipografije, estetike i tehnologija.

Koristiti metode programiranja u skriptnom jeziku JavaScript prilikom izrade vlastitih web aplikacija.

Razumjeti druga programska rješenja napisana skriptnim jezikom JavaScript i dorađivati ih vlastitim programskim kodom.

Koristiti ReactJS razvojni okvir prilikom izrade vlastitih web aplikacija i dorađivati ih vlastitim programskim kodom. Razumjeti druge JavaScript razvojne okvire više razine.

Samostalno osmisliti i razviti vlastito programsko rješenje koristeći standardizirane jezike, tehnologije i radna okružja (HTML, CSS, JavaScript) te ReactJS kao razvojni okvir.

Seminari

Program obrazovanja Front-End developer sastoji se od nekoliko seminara.

Po uspješnom završetku programa usavršavanja za poslove Front-End developera stječete uvjerenje za upis zvanja u e-radnu knjižicu.

Na programe obrazovanja Učilišta Algebra primijenjuju se različiti minimalni uvjeti upisa.