Programi

EU fondovi

U proteklih deset godina smo sudjelovali u brojnim EU projektima. Sada svoje znanje i iskustvo u pripremi i provedbi želimo prenijeti vama.

Programi obrazovanja koje smo pripremili bazirani su na pravim potrebama hrvatskih organizacija.

Dobri smo i to ne samo u teoriji. Učit ćete od iskusnih i uspješnih hrvatskih konzultanata iza kojih su godine iskustva i mnogo uspješno provedenih EU projekata.

Nudimo vam rad u malim grupama, uz korištenje službene dokumentacije.

Izaberite tip edukacije koji vam najviše odgovara, između programa obrazovanja, edukacije po mjeri ili napredne radionice.

Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova

dostupno online

Program namijenjen svima koji žele prijaviti projekt financiran iz EU fondova.

Saznaj više

Voditelj pripreme i provedbe EU projekata ruralnog razvoja

dostupno online

Ovaj program pruža znanja i vještine kojima ćete maksimalno povećati izglede za financiranje vlastitog projekta ruralnog razvoja iz EU sredstava ili vam omogućiti da postanete stručnjak i izrađujete projekte za druge naručitelje.

Saznaj više

Analiza troškova i koristi / Cost benefit analiza i studija izvodljivosti

Nakon završetka seminara imat ćete temeljna znanja i alate za samostalnu izradu Cost-benefit analiza i Studija izvodljivosti/pred-izvodljivosti.

Saznaj više

Radionica: Pripreme i provedbe EU projekata ruralnog razvoja

Pravi izbor ako namjeravate samostalno prijavljivati i provoditi projekte ruralnog razvoja.

Saznaj više

Voditelj programa i projekata regionalnog i lokalnog razvoja

Program obrazovanja namijenjen rukovodećim strukturama ključnih dionika lokalnog razvoja: razvojnim agencijama, općinama, gradovima, županijama i drugim institucijama i organizacijama koje se bave lokalnim razvojem.

Saznaj više

Paket: Voditelj programa i projekta regionalnog i lokalnog razvoja + izrada Strategije lokalnog razvoja

Upišite akreditirani program obrazovanja koji obuhvaća strategiju razvoja, pripremu minimalno 4 projekta za financiranje iz EU fondova te edukaciju i certifikaciju do 25 polaznika.

Saznaj više

Alumni zajednica voditelja EU projekata

Mjesto susreta bivših polaznika i predavača kroz razna događanja, seminare i radionice. Ostanite u tijeku s relevantnim zbivanjima iz područja EU fondova.

Saznaj više

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

PRIJAVI SE

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš steći znanja u digitalnim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta
bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj i iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje. Znamo da tvoja budućnost ovisi o tome i svoju zadaću ne uzimamo olako.