Image for O nama
Naslovnica

O nama

Znamo zašto ste ovdje.

Ovdje ste jer odbijate stajati na mjestu. Ali to ne znači da ne cijenite ono što imate. Da niste ponosni na sve što ste do sada postigli. Naprotiv.

Ovdje ste jer želite postići više. Svjesni ste da uvijek ima prostora za napredak. Da je znanje najveća prednost.

Odmah smo vas prepoznali, jer smo i sami poput vas. Svakog dana želimo biti barem malo bolji no što smo bili jučer.

Baš zbog toga smo 2001. otvorili svoja vrata.

Želimo da kod nas pronađete svoj profesionalni put. Naša misija je biti vaš vodič i pomoćnik na putu prema uspjehu.

Želimo da, poput 120.000 ljudi vrlo sličnih vama, koje smo imali prilike upoznati u svojih prvih 20 godina, pronađete ono što volite raditi. Da u tome postanete izvrsni.

Pripremili smo preko 200 programa obrazovanja, edukacija, seminara i radionica kako bi bili sigurni da ćete kod nas pronaći baš ono što tražite. Pronaći ćete nas u svojem gradu. Ako slučajno još nismo stigli do njega (propust koji ćemo ispraviti čim se pruži prilika), nudimo online programe obrazovanja uz koje ćete se usavršavati iz udobnosti svog naslonjača. Na vama je samo da napravite prvi korak.

Veselimo se što ćemo vas upoznati.

Vaša Algebra

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.