Programi

Osnove informatike

Od upoznavanja s Wordom i Excelom, do služenja internetom i elektroničkom poštom, imamo predavače koji će vas pretvoriti iz početnika u pravog hakera dok ste izgovorili “informatička pismenost”.

Nitko od nas se nije rodio kao sveznalica. Ali sve se može naučiti. I znate što? Uopće nije komplicirano kao što ste možda mislili. Bilo da ste potpuni početnik ili se želite usavršiti u upravljanju nekim softverom, osmislili smo programe obrazovanja i seminare baš za vas. Izaberite između osnovnih programa uz koje ćete naučiti služiti se računalom ili naprednijih, uz koje ćete položiti ECDL certifikat (kojeg poslodavci vole) i imati dokaz o svojem novo stečenom znanju. Svako putovanje započinje prvim korakom. Napravite taj korak s Algebrom.

* Mogućnost polaganja ICDL (ECDL) ispita. Za sve upite javite se na info@algebra.hr

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

PRIJAVI SE

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš steći znanja u digitalnim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta
bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj i iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje. Znamo da tvoja budućnost ovisi o tome i svoju zadaću ne uzimamo olako.