Pohađaj Algebrine verificirane programe obrazovanja online!

Znaš li da u Algebri možeš pohađati verificirane programe obrazovanja i online uživo? S bilo kojeg mjesta gdje možeš ostvariti internetsku vezu. Upoznaj prednosti online pohađanja nastave. Saznaj više!

Novi program inernetskog marketinga!

Nauči Google AdWords i Google Analytics! Pripremi se za karijeru u marketingu – nauči voditi promocije vlastite tvrtke u 21. stoljeću – dobu digitalne transformacije. Saznaj više!

Upiši specijalistički diplomski e-Leadership MBA studij

Dvogodišnji studij na engleskom jeziku, američki predavači, međunarodno priznata diploma te program koji objedinjuje klasične MBA vještine sa znanjem vođenja u digitalnoj ekonomiji! Saznaj više!

Programi obrazovanja

Odaberite gotove edukacijske pakete – programe obrazovanja koje je verificiralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Steknite zvanje s upisom u radnu knjižicu, a kod nekih programa obrazovanja i međunarodno priznati certifikat.

Specijalistička edukacija

Rezervirano za IT profesionalce i one koji to žele postati. Ovo je vrhunska informatička edukacija s uključenim međunarodno priznatim industrijskim certifikatom koji stječete po položenom ispitu. Provjerite raspored i postanite profesionalac!

Testiranje i certifikacija

Najveći regionalni ispitni centar otvoren je svima (ne samo polaznicima Algebre) te su osigurani i večernji termini testiranja. U blizini ispitnog centra osiguran je veliki broj parkirnih mjesta, te je osiguran pristup i osobama s invaliditetom.

Vrhunska tehnička opremljenost te educirano profesionalno osoblje garancija su vrhunskih uvjeta testiranja! Saznaj više!

Pripreme za polaganje državne mature


Pripremite se za ispite državne mature u Algebri i upišite željeni fakultet. Uz pripreme za najtraženije fakultete, odnosno najtraženije predmete državne mature (na svim razinama), za sve pristupnike osigurali smo besplatno grupno karijerno savjetovanje te savjetovanje o odabiru i upisima fakulteta. Saznaj sve o pripremama za državnu maturu!

Studij računarstva, multimedije i digitalnog marketinga

Visoko učilište Algebra i službeno je najbolje ocijenjen stručni studij u Hrvatskoj. Upišite preddiplomski studij programskog, sistemskog inženjerstva, multimedijskog računarstva ili digitalnog marketinga, te diplomski studij primijenjenog računarstva, digitalnog marketinga ili MBA e-leadership studij.

Iskoristite dodatne mogućnosti

Prvi saznajte novosti iz Algebre. Pratite nas na društvenim mrežama, pogledajte video predavanja te provjerite svoja znanja i vještine!

Centar za obrazovanja u području EU fondova

Iskustva i znanje koje smo godinama izgrađivali kroz pripremu i provedbu EU projekata na kojima smo sudjelovali ugradili smo u naše obrazovne programe na kojima ćete imati priliku učiti od najboljih hrvatskih konzultanata. Saznajte više…

eumb

DIGITALNA akademija za osnovnoškolce

Neka vaša djeca nauče kreativno koristiti tehnologije! Na Algebrinoj Digitalnoj akademiji koja se održava u osnovnim školama. Saznajte više…