Naslovnica

Praktične radionice za nastavnike i učitelje

  • 22 godine s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Uvođenjem digitalnih sadržaja u nastavni plan činite veliku uslugu svojim učenicima. Pripremite ih za svijet u kojem će živjeti i u kojem već žive i pridružite nam se na radionicama za usavršavanje djelatnika odgojno-obrazovnih ustanova.

Pozivamo vas na radionice na kojima ćemo vam pokazati kako kvalitetno pripremiti različite digitalne nastavne sadržaje i kako uspješno koristiti računalo u nastavi.

Radionice su namijenjene usavršavanju djelatnika osnovnih i srednjih škola, odnosno svim osnovnoškolskim i srednjoškolskim nastavnicima informatike, kao i učiteljima i nastavnicima ostalih predmeta.

Radionice mogu pohađati i stručni suradnici u školama (pedagozi i psiholozi) te ravnatelji škola i učeničkih domova, ali i viši savjetnici i ostali djelatnici koji rade u području obrazovanja u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, Agenciji za odgoj i obrazovanje ili Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Gradskim uredima za obrazovanje i sl.

Praćenje i sudjelovanje u programu bit će vrlo jednostavno ako ste već upoznati s osnovama rada u Windows sustavu, koristite elektronsku poštu, znate otvoriti internetski preglednik, služite se Word-om i znate ponešto o pripremanju prezentacija u Powerpointu. Radionice su naplatne, a mogu se upisati zasebno ili spojiti u obrazovni program prilagođen vašim potrebama.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.
Na programe obrazovanja Učilišta Algebra primijenjuju se različiti minimalni uvjeti upisa.