Naslovnica

Osnovne digitalne vještine za djelatnike odgojno-obrazovnih ustanova – Kratke pripreme i polaganje 4 ispita za ECDL početnu diplomu

 • 20 godina s vama
 • 500 predavača i suradnika
 • 15.000 polaznika godišnje
 • 300.000 održanih edukacija

ECDL početna diploma (European Computer Driving Licence) potvrđuje osnovne vještine potrebne svakom pojedincu koji se koristi računalom za osobne ili poslovne potrebe i sastoji se od 4 modula:

 • Osnove rada PC računala i MS Windows - Modul definira osnovne pojmove i vještine koje se odnose na korištenje uređaja, stvaranje i upravljanje datotekama, mreže i sigurnost podataka.
 • MS Word - pisanje i obrada teksta - Modul definira osnovne pojmove i vještine koje se odnose na sposobnost korištenja aplikacije za obradu teksta pri kreiranju svakodnevnih pisama i dokumenata.
 • MS Excel - izrada tabličnih proračuna - Modul definira osnovne pojmove i vještine koje se odnose na razumijevanje osnova proračunskih tablica i demonstraciju sposobnosti korištenja proračunskih tablica za preciznu izradu izlaznih rezultata.
 • Internet i rad na mreži - Modul definira osnovne pojmove i vještine koje se odnose na pregledavanja web-a, efikasno pretraživanje informacija, online komunikaciju i e-poštu./li>

Iako je svaki modul zasebna cjelina, zajedno čine cjeloviti program. Potrebno je položiti sva 4 ispita za izdavanje Europske računalne diplome (ECDL) koja je međunarodno priznata potvrda informatičke pismenosti i vlasniku jamči poznavanje rada na osobnom računalu prema ECDL normi. Hrvatski informatički zbor (HIZ) je ekskluzivni nacionalni nositelj licence, a ALGEBRA je ovlašteni testni centar. Ispite provode ovlašteni ispitivači. Program kratkih priprema je namijenjen svima koji se već koriste računalom, no nemaju ECDL početnu diplomu.

 • Sudionici: Ravnatelji, učitelji, nastavnici, stručni suradnici osnovnih škola, srednjih škola i učeničkih domova – prioritet imaju osobe koje se žele kandidirati na radno mjesto ravnatelja
 • Lokacija: Predavanja se održavaju isključivo on-line!  Ispite možete polagati u najbližem Algebra centru
 • Trajanje: 20 sati (16 sati predavanja i 4 sata ispita)
 • Raspored:
  1. dan: modul 1 i modul 2, ukupno 8 školskih sati
  2. dan: modul 3 i modul 4, ukupno 8 školskih sati
  3. dan: 4 ispita, ukupno 4 školska sati

Cijena s popustom za škole iznosi 1.550,00 kn + PDV, a uključuje troškove predavanja, ispita i izdavanja ECDL početne diplome.

Ako želite polagati samo ispite ili pohađati samo neke module, molimo vas da to navedene u Prijavnici u rubrici „Napomena“. Također u rubrici „Napomena“ navedite želite li da ponuda glasi na vaše ime ili na školu, ovisno o tome tko je platitelj.

 • Cijena se korigira u skladu s brojem modula i ispita.
 • Ukupan broj polaznika u grupi: minimalno 8, maksimalno 15

 

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.