Naslovnica

UX dizajner (dizajner korisničkog sučelja)

  • 22 godine s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Naučite kako se baviti trenutno najtraženijim zanimanjem u svijetu dizajna. U ovom programu shvatiti ćete kako prilagoditi bilo koji proizvod svojim korisnicima - time ćete povećati konverzije i privući još više klijenata.

Program UX dizajner priprema vas za drugačiji način razmišljanja. Jeste li se ikada zapitali zašto vam je neki proizvod ugodan za korištenje, dok na nekoj drugoj web stranici nikada ne možete pronaći ono što tražite? Razlika je vrlo vjerojatno u dobrom korisničkom iskustvu.

Naučite kako ostvariti najbolje korisničko iskustvo vaših klijenata korištenjem svih relevantnih tehnika. Od početnog postavljanja projekta, istraživanja na korisnicima, izrada wireframeova i prototipa, naučiti ćete kako prilagoditi proces rada upravo onom slučaju koji vama odgovara.

Vrijednost UX dizajna je upravo u tome što nije primjenjiv samo na dizajn digitalnih proizvoda, već na cijeli svijet koji nas okružuje kao i na način pristupa radu. Ovim programom nećete dobiti samo znanje koje je primjenjivo isključivo na specifično područje i određene programe, nego ćete naučiti gledati svijet drugačijim, analitičkim pristupom koji je primjenjiv na sve aspekte života.

Kompetencije koje ćete steći

Planirati, predvidjeti i definirati put korisnika na web lokaciji (users journey).

Odabrati između različitih prijedloga arhitekture i dizajna, predložiti poboljšanja i promjene u suradnji s članovima projektnog tima.

Izraditi prijedlog dizajna web projekta u suradnji s članovima projektnog tima.

Povezati i integrirati različite programske produkte.

Primijeniti načela responzivnoga dizajna za web prilikom izrade web stranica.

Napisati kod pogodan za SEO (Search Engine Optimization) bez obaveze provođenja same optimizacije.

Oblikovati elemente i sučelja u sustavima za upravljanje sadržajem (rad sa popularnim CMS rješenjima, npr. WordPress).

Surađivati s drugim članovima tima za izradbu web projekta (backend programeri, sistemski administratori, marketing stručnjaci, QA inženjeri i dr.).

Koristiti sustave za vrednovanje kvalitete rada.

Seminari

Program obrazovanja za UX dizajnera sastoji se od nekoliko seminara.

Po uspješnom završetku programa obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije UX dizajner/UX dizajnerica stječete uvjerenje za upis zvanja u e-radnu knjižicu.

Na programe obrazovanja Učilišta Algebra primijenjuju se različiti minimalni uvjeti upisa.

Centar za postavke privatnosti

    Google Analytics

    _ga