• 22 godine s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Poput gradnje kuće, dizajn web stranice se sastoji od nekoliko važnih, vrlo različitih, ali povezanih elemenata. Program koji namjeravate upisati naučit će vas snalaziti se u svakome od njih.

Ako želite sami osmisliti i postaviti vlastiti web site - za svoju tvrtku, obrt ili uslugu koju nudite, pokazat ćemo vam kako.

Ako želite ponuditi izradu weba drugima kao freelancer - naučit ćemo vas kako postati njihov najbolji izbor.
Od registracije domene, preko dizajna i postavljanja stilova, do HTML koda, proći ćemo kroz sve korake na jasan i razumljiv način.

Kada savladate razvojni dio projekta, pokazat ćemo vam kako se analizira posjećenost vaše stranice i kako ju korisnici zaista koriste. Znat ćete prilagoditi korisničko sučelje na najbolji način. Bez nagađanja. Bez tapkanja u mraku.

Na kraju ćemo vas uputiti u dobre prakse optimizacije za tražilice (SEO), uz koje će se vaša svaka stranica naći visoko na listi rezultata pretraživanja.

Preuzmite ogledno poglavlje priručnika

Web dizajn i obrada slike

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

Kompetencije koje ćete steći

Kreirati i razviti vizualnu formu web sjedišta s obzirom na principe kompozicije i organizacije, odnosa prikazanih informacija, tipografije, estetike i tehnologija na kojima se temelji web sjedište.

Razlikovati alate i tehnologije za oblikovanje web sjedišta i web stranica te odabrati proizvodne procese s obzirom na njihove uloge u reprodukciji i distribuciji digitalnih informacija i materijala.

Koristiti grafičke računalne programe, standardizirane jezike i radna okružja (HTML, CSS, Adobe Photoshop, Adobe Dreamweaver, Wordpress) za samostalno realiziranje idejnog rješenja u zadanim estetskim, tehnološkim i ekonomskim okvirima.

Oblikovati i pripremiti različite vrste stranica, sustava za upravljanje podacima, grafičkih ili kompozicijskih elemenata za objavu na webu uzimajući u obzir zadane parametre i zahtjeve klijenata.

Pripremiti web sjedište i postaviti materijale za daljnju distribuciju i pregled te prilagoditi sjedište za što bolje rangiranje na listi rezultata pretraživanja nekog od web pretraživača.

Seminari

Program obrazovanja Web dizajner sastoji se od nekoliko seminara.

Po uspješnom završetku programa osposobljavanja za poslove WEB dizajnera/ice stječete uvjerenje za upis zvanja u e-radnu knjižicu.

Na programe obrazovanja Učilišta Algebra primijenjuju se različiti minimalni uvjeti upisa.