• 22 godine s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Ako u pauzi za ručak crtate logotipove izmišljenih tvrtki na salvete. Ako ste u stalnoj potrazi za novim i zanimljivim oblicima slova. Ako razmišljate o prijelomu vlastitog časopisa ili web stranice - pridružite nam se.

Ovo bi mogao biti početak jednog divnog programa obrazovanja.

Usmjerite svoju kreativnost u jedno od najtraženijih područja dizajna.

Kada je kvalitetan, grafički dizajn ima neobičnu moć, na kojem god se mediju nalazio. Moć da zaista dopre do korisnika. Naučite pravilno primijeniti njegova pravila i postavit ćete se toliko ispred prosjeka kakav svakodnevno možemo vidjeti, da će izgledati kao da niste u istoj ligi.

Naš program obrazovanja osmišljen je kao temeljita podloga i struktura za vaš daljnji rad.

Pokazat ćemo vam napredne funkcije Adobeovih programa koji se danas najviše koriste u digitalnom izdavaštvu (Illustrator, Photoshop, InDesign i Acrobat) i naučiti vas svim potrebnim koracima za izradu vizualnog identiteta tvrtke.

Preuzmite ogledno poglavlje priručnika

Grafički dizajn

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

Što ćete naučiti?

Kompozicija i organizacija
Kreirat ćete vizualnu formu s obzirom na principe kompozicije i organizacije, odnosa prikazanih informacija, simboličkih značenja, tipografije i estetike.
Oblikovanje vizualnih komunikacija
Naučit ćete upotrebljavati alate i tehnologije za oblikovanje vizualnih komunikacija i odabirati proizvodne procese u tiskanim i digitalnim medijima.
Korištenje Adobe programa
Koristit ćete grafičke računalne programe (Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Acrobat DC) za samostalno realiziranje idejnog rješenja.
Priprema za tisak
Oblikovat ćete i pripremati za tisak različite vrste publikacija i ostalih grafičkih proizvoda s obzirom na zadane parametre.
Vizualni identitet
Znat ćete izraditi vizualni identitet tvrtke koristeći grafičke računalne programe

Sadržaj programa obrazovanja

Program obrazovanja za Grafičkog dizajnera – specijalista digitalnog izdavaštva sastoji se od ovih seminara.

Iako je svaki od njih zasebna cjelina, zajedno čine cjeloviti program nakon kojega stječete pravo upisa zvanja u radnu knjižicu.

Naplati svoju kreativnost na tisuću različitih platformi

Bilo da se radi o izradi loga, pozivnica, oglasa, novina, grafički dizajner svojim radom svakodnevno pridonosi brojnim platformama, te izdavaštvu u klasičnom i digitalnom obliku.

Pri tome svoju kreativnost najbolje naplaćuje ako poznaje svaki stadij posla, od grafičkog oblikovanja fotografija i teksta u smislenu priču do njene pripreme za tisak ili objave na webu. U svijetu u kojem je vizual gotovo sve, rijetko koje poslovanje može proći bez usluga grafičkog dizajnera

Grafički dizajner jedno je od perspektivnih zanimanja za kojim potražnja kontinuirano raste već nekoliko godina. Predviđa se da će samo u SAD-u do 2020. godine potražnja narasti za 13 posto.

Na programe obrazovanja Učilišta Algebra primijenjuju se različiti minimalni uvjeti upisa.

Postavke

    Google Analytics

    _ga