Naslovnica

Specijalist za internetsko oglašavanje

  • 22 godine s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Dajte nam 120 (školskih) sati vremena. Točno toliko će našim predavačima trebati da vas pretvore u profesionalca. U specijalista za internetski marketing. U gurua Googleovih analitika. U doktora društvenih mreža.

Unutar tih 120 sati radit ćete na stvarnim projektima i naučit sve što je bitno za uspješno pripremanje, vođenje i analiziranje online promotivnih kampanja i to po najnovijim trendovima i zahtjevima tržišta.

Na osobnom web projektu ćete postavljati, pratiti i analizirati online promotivne nastupe i upravljati budžetom za online oglašavanje u iznosu od 25 eura koji vam omogućava OTP banka i Algebra za pokretanje prve Google Ads i Facebook kampanje.

Koristit ćete Google Ads, naučiti se snaći u Google Analyticsu i koristiti podatke iz njega za poboljšanje reklamnih kampanja i upravljati zajednicom sljedbenika na Facebooku i Instagramu. Naučit ćete slušati što korisnici govore o vašem brandu i o konkurenciji u bespućima interneta.

Kompetencije koje ćete steći

Producirati web sjedište.

Planirati oglašivačke budžete i koristiti alate za oglašavanje na društvenim mrežama.

Koristiti alate Google Ads oglašavanja za različite oglašivačke mreže (pretraživačko, prikazivačko, video oglašavanje).

Koristiti analitičke alate i optimizirati Internet kampanje prema informacijama iz kreiranih izvještaja. Izraditi samostalni oglašivački projekt.

Seminari

Program obrazovanja Specijalist internetskog oglašavanja sastoji se od nekoliko seminara.

Po uspješnom završetku programa usavršavanja za poslove Specijalista za internetsko oglašavanje stječete uvjerenje za upis zvanja u e-radnu knjižicu..

Na programe obrazovanja Učilišta Algebra primijenjuju se različiti minimalni uvjeti upisa.