Naslovnica

Specijalist za internetsko oglašavanje

  • 22 godine s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Dajte nam 120 (školskih) sati vremena. Točno toliko će našim predavačima trebati da vas pretvore u profesionalca. U specijalista za internetski marketing. U gurua Googleovih analitika. U doktora društvenih mreža.

Unutar tih 120 sati radit ćete na stvarnim projektima i naučit sve što je bitno za uspješno pripremanje, vođenje i analiziranje online promotivnih kampanja i to po najnovijim trendovima i zahtjevima tržišta.

Na osobnom web projektu ćete postavljati, pratiti i analizirati online promotivne nastupe i upravljati budžetom za online oglašavanje u iznosu od 400 kn koji vam omogućava Algebra te dodatnih 160 kn na prepaid kartici OTP banke za pokretanje prve Google Ads i Facebook kampanje.

Koristit ćete Google Ads, naučiti se snaći u Google Analyticsu i koristiti podatke iz njega za poboljšanje reklamnih kampanja i upravljati zajednicom sljedbenika na Facebooku i Instagramu. Naučit ćete slušati što korisnici govore o vašem brandu i o konkurenciji u bespućima interneta.

Seminari

Program obrazovanja za Specijalista internetskog oglašavanja sastoji se od navedenih seminara.

Svaki od njih je zasebna cjelina i može se upisati pojedinačno, no samo zajedno čine cjeloviti program nakon kojega stječete pravo upisa zvanja u e-radnu knjižicu.

Što ćete naučiti?

Internetske kampanje
Kako voditi internetske kampanje.
Google AdWords
Pravila i dobre prakse oglašavanja na Googleu.
SEO i SEM
Optimizacija sadržaja web stranice za tražilice.
Google Analytics
Sve što trebate znati o korištenju najpopularnijeg programa za analitiku web stranice.
Community Management
Upravljanje zajednicom na Twitteru i Facebooku.

Zašto postati specijalist za internetski marketing - u Algebri?

Razloga je mnogo. Nabrojat ćemo pet najvažnijih:

  1. Imamo uvježbani tim vrhunskih predavača s dokazanim rezultatima u praksi.
  2. Radit ćete na stvarnom web-projektu od nule do gotovog proizvoda.
  3. Pripremili smo veliki broj radionica, uključenih u nastavu.
  4. Moći ćete se “raspištoljiti” s budžetom za online oglašavanje na Google AdWords-u, koji su omogućili naši dragi sponzori.
  5. Očekuje vas praktičan rad na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, YouTube)

Marko Hrg, Media Soft

Marko Hrg, Media Soft

“Školovanje u Algebri je zaista jedna isplativa investicija za daljnje usavršavanje i stjecanje znanja. Algebra iz više razloga: vrhunski uvjeti, predavači sa puno znanja i iskustva te mogućnost stjecanja širokog spektra različitih certifikata.”

Ana Butković, Community manager, Opel Hrvatska

Ana Butković, Community manager, Opel Hrvatska

“Upišite Algebrin program SIM, uložite u svoje znanje i smatrajte to dobrim temeljem za plivanje u vodama internetskog marketinga. Predavači su odlični, od svakoga se može ponešto naučiti!”

Marina Vnučec, Degordian

Marina Vnučec, Degordian

“Stečena znanja su mi uvelike pomogla u karijeri budući da sam nakon položenog ispita promijenila posao i zaposlila se u agenciji za digitalni marketing. Prije toga nisam nikad radila u marketingu i sadašnji poslodavac je bio ugodno iznenađen mojim znanjem koje sam stekla u Algebri.”

Slobodan Matić, direktor, SPES d.o.o.

Slobodan Matić, direktor, SPES d.o.o.

“Stečena znanja i vještine su mi pomogli umnogome. Premda je moja tvrtka koristila promidžbu na internetu godinama prije, pa tako i na googlu, usvojenim znanjem sam vrlo brzo udvostručio broj klikova za isti novčani iznos.”

Zvonimir Crnković, Reklam net

Zvonimir Crnković, Reklam net

“Znanja koja sam stekao u Algebri pomogla su mi da kvalitetnije pristupam klijentima, ali i da bolje planiram online aktivnosti i učinkovitije pratim rezultate i izvještaje na osnovu kojih sada puno lakše donosim konkretnije odluke o unaprjeđenju kampanja.”

Na programe obrazovanja Učilišta Algebra primijenjuju se različiti minimalni uvjeti upisa.