Naslovnica

HTML – struktura i sadržaj

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Prvi pravi doticaj sa razvojem weba odmah donosi mogućnost izrade funkcionalnog, upotrebljivog i pristupačnog web sjedišta. Cilj poglavlja je istražiti HTML kao upravo tu tehnologiju koja je osigurala opstanak i u svojoj suštiti gotovo nepromijenjivost Weba od prvih dana do danas.

Razumijevanje osnovnih HTML koncepata, njegovog razvoja kroz povijest, strukture dokumenta te anatomiju oznaka osigurava kasnije razumijevanje i bolje prihvaćanje web razvojnih paradigmi.
HTML oznaka je srce bilo koje web aplikacije, a poznavanje nekoliko ključnih principa HTML-a bez obzira na alat koji koristite za njegovu izradu jednako je važno kao i znaki kako pravilno definirati HTML oznake i slijediti standarde, kako izraditi popise, tablice i slike. Također, osim onoga što je dobro važno je znati prepoznati i ono što NIJE dobro u nekom HTML-u. Pristupačnost je ključni koncept koji je Webu osigurao dug život i uspješan razvoj no u isto vrijeme i atraktivnost kakvu imamo danas.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

Što ćete naučiti?

  • Jezici za označavanje
  • Semantika i Sintaksa
  • Struktura i sadržaj HTML dokumenta
  • Anatomija HTML oznaka
  • SOC - Separation Of Concerns
  • Zašto je pristupačnost važna?

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.