Image for Dvojite oko edukacije?
Naslovnica

Dvojite oko edukacije?

Dvojite oko edukacije?

Iskoristi 20% popusta


Ovo nije još jedna u nizu online edukacija. Iza nje stoji Algebra. Online nastavu razvijamo već 15 godina, a iskustvo i znanje koje smo stekli tijekom ovog razdoblja osiguravaju visoku kvalitetu online nastave. Dopustite nam da vas u to uvjerimo kroz nekoliko kratkih odgovora na pitanja koja nam najčešće postavljaju naši budući polaznici.

Kako se izvodi online nastava u Algebri?

 

Algebrini programi obrazovanja održavaju se u obliku online predavanja uživo, putem sustava Adobe Connect koji omogućuje vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Adobe Connect jedno je od vodećih online rješenja za održavanje webinara i online nastave s bogatim alatima za interakciju između polaznika i predavača. Ova virtualna učionica omogućuje jednostavno praćenje nastave na bilo kojem uređaju ili web pretraživaču.
Dovoljno je pristupiti računalu, mobitelu ili tabletu (uz pripadajuću besplatnu aplikaciju) s internetskom vezom. Pri odabiru sustava na kojem ćemo provoditi Algebrine online edukacije pazili smo da on bude tehnički siguran i stabilan, te jednostavan kako bi se polaznik mogao maksimalno posvetiti praćenju nastave.
To potvrđuju i ankete polaznika koji ovaj sustav ocjenjuju s izvrsnim ocjenama. Prije početka nastave na vašu e-mail adresu u pdf obliku dobit ćete službene priručnike namijenjene upisanom programu obrazovanja.

Imam dvojbi oko pohađanja online nastave

 

Naviknuti na dugogodišnje učioničke uvjete koji su iza vas od osnovne škole do studija, vjerujemo da vam online edukacija može predstavljati nešto potpuno apstraktno.

Možda čak i sumnjate u njezinu kvalitetu uslijed brojnih tutorijala koji se nude na internetu. Ovo nije još jedna u nizu online edukacija. Iza nje stoji Algebra. Online nastavu razvijamo već 15 godina, a iskustvo i znanje koje smo stekli tijekom ovog razdoblja osiguravaju visoku kvalitetu online nastave. Algebrini online programi obrazovanja verificirani su od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja. Pohađajući ih dobivate uvjerenja i potvrde jednako vrijedne kao i one koje stječete u učionici.

Pitate li nas koja je razlika između učioničke i online nastave, odgovor će biti samo jedan – u mjestu s kojeg nastavu pratite. Sve ostalo – iskustvo, znanje, trud, kvaliteta su jednaki.
No, budimo praktični. Želite li isprobati kako izgleda online edukacija, obratite nam se. Uključit ćemo vas u jednu od virtualnih učionicu tijekom jednog, dva predavanja kako bismo vam olakšali odluku o edukaciji.

Hoću li se snaći u online sustavu za praćenje nastave?

Strah vas je tehnologije i pribojavate se kako ćete se snaći jer do sada nikada niste koristili alate i platforme za online praćenje nastave? Ne brinite.

 

Nakon upisa programa, svaki polaznik dobiva upute kako pristupiti online edukaciji, kako riješiti probleme koji se mogu javiti tijekom predavanja, kako ispravno spojiti opremu ili otkloniti poteškoće. Online predavanja započinje uvodnim predavanjem gdje se dodatno prolaze sve ove stavke i upoznaje uživo sa sustavom za online edukaciju.
Polaznicima je na raspolaganju i tehnička podrška putem maila online.info@algebra.hr. U početku edukacije tu je i administrator koji se brine da edukacija teče neometano.
Da je zaista tako govore i brojke. Postotak onih koji su odustali od praćenja nastave zbog nesnalaženja pri korištenju sustava Adobe Connect je manji od 1%, a broj online polaznika u Algebri u posljednje tri godine veći od 1500!

Mogu li se kvalitetno povezati s predavačem i polaznicima u virtualnoj učionici?

Zamišljate li online edukaciju kao dosadan i jednosmjeran način svladavanja znanja bez puno komunikacije s predavačem i kolegama? Razumijemo vas.

No, dopustite nam da vas razuvjerimo da stvari izgledaju potpuno drugačije od samotnog sjedenja pred vašim računalom. Online predavanje započinje uvodnim predavanjem na kojem se, osim s tehničkom stranom edukacije i sadržajem, upoznajete s predavačem i drugim polaznicima koji s vama pohađaju online nastavu. Svi polaznici su stvarni, u edukaciji sudjeluju svojim imenom i prezimenom. Njihov broj je ograničen kao i učionici. Sustav vam omogućava da se po potrebi vidite, čujete, komunicirate… Chat je uglavnom življi način komunikacije jer za razliku od učionice dopušta slobodniji pristup – nema pogleda, nema srama, nema zadrške. S kolegama s kojima dijelite virtualnu učionicu radite na zajedničkim projektima, rješavate zajedno zadatke.
Tu su i mailovi i drugi načini komunikacije kojima se polaznici povezuju između predavanja. Za razliku od učioničke, u online grupi nalaze se polaznici iz cijele Hrvatske. Iz iskustva, naše grupe svoju komunikaciju i druženje ne završavaju posljednjim satom edukacije.

Kako biti discipliniran i organizirati vrijeme za edukaciju?

Kažu vrijeme je novac, a online edukacija omogućuje vam da njime upravljate jednostavnije nego kada pohađate učioničku edukaciju.

Ne gubite vrijeme na putovanje do mjesta edukacije i pripreme za izlazak u javnost. Na polazničkom portalu kojem pristupate nakon upisa edukacije, dostupan vam je unaprijed složen raspored edukacije. Danas edukaciju možete pratiti od doma u jednom gradu, a sljedeći sat s godišnjeg odmora u drugom gradu.
U svakom slučaju, pronađite mjesto gdje se ugodno osjećate i gdje se možete fokusirati na nastavu. Odvojite dovoljno vremena za zadaće, a ako slučajno izostanete ne brinite. Svakom polazniku, dostupna je snimka predavanja nekoliko dana koju može pregledavati i na taj način još bolje svladavati gradivo.

Kako dati od sebe maksimum?

Budite aktivni na nastavi kao što biste bili aktivni i u standardnoj učionici. Iznenadit ćete se koliku razinu uključenosti traži online edukacija.

Budući da pohađate verificiran program, kojim stječete upis novog zvanja u e-radnu knjižicu, od vas tražimo da zadovoljite neke stavke poput prisutnosti i ispunjavanja obaveza. I sve to, uz vaš angažman poput postavljanja pitanja, konverzacije, dijeljenje razmišljanja pridonijet će da se osjećate ugodno u online okruženju virtualne učionice.

I za kraj – steknite znanje i postanite izvrsni u onom što volite

Postavite si jasne ciljeve, budite svjesni tijekom predavanja zašto ste upisali edukaciju.

Želja za svladavanjem znanja i predanost omogućit će vam da svoju edukaciju završite uspješno. U vaše sposobnosti uopće ne sumnjamo. Uz Algebru, kao najboljeg edukacijskog partnera, iskustvo online nastave postat će najbolji ulog u vašu karijeru i obrazovanje.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.