Image for Iskustva predavača
Naslovnica

Iskustva predavača

Iskustva predavača

Iskoristi 20% popusta


Kako to izgleda s naše strane kada krene online sat u virtualnoj učionici, najbolje znaju naši predavači. Neka vas njihova iskustva držanja online nastave uvjere u prednosti ovog vida edukacije. Oni će vam rado otkriti i razlike između učioničke i online nastave budući da imaju dugogodišnje iskustvo predavanja na obje strane.

“Prosječni polaznik online edukacije čim prvi put iskusi da ga se „čuje“ ubrzo od pasivnog promatrača postaje vješt komunikator. Time raste kvaliteta nastave jer zbog pitanja i prijedloga polaznika uspijemo pokriti puno veći spektar tema. Online polaznici dobivaju jednako kvalitetno znanje kao i u učionici, gradivo koje je predviđeno da se obradi se do završetka edukacije i obradi, a u online formatu često i više od predviđenog.”

Domagoj Štrekelj

Predavač na programima Web dizajner i Front-End developer

“Online nastava je izvrsno iskustvo za polaznike, kao i za nas predavače. Polaznici mogu pratiti nastavu iz udobnosti svog doma što pruža brojne prednosti. Online nastava se događa u realnom vremenu i interakcija je jako živa. Mnogi polaznici se osjećaju slobodnije postavljati pitanja u online formatu nego u učionici.”

Marina Mustać

Predavačica na programu Samostalni knjigovođa i Knjigovođa

“Online način izvođenja edukacije za Specijaliste internetskog oglašavanja polaznike programa stavlja u situaciju da se moraju kretati između različitih ekrana, softverskih sučelja, digitalnih alata i platformi, te usput slušati, “klikati” na razne postavke, istovremeno zapisivati i istraživati, te pružati dokaze aktivnosti i rezultate naučenog. Zbog toga i zbog znanja koje polaznici stječu ovakav način izvođenja nastave odličan je uvod u radnu svakodnevicu u digitalnom marketingu.”

Darko Perković

Predavač na programu Specijalist za internetsko oglašavanje

“Online edukacija većini je polaznika novo i zanimljivo iskustvo, tako da se mnogi nakon završenog jednog seminara odmah odlučuju upisati sljedeći. Posebno je važna kvalitetna platforma za online prijenose edukacije, koja omogućuje polaznicima da se osjećaju kao da su na edukaciji u učionici – od dvostrane komunikacije s nastavnikom i chatanja s drugim polaznicima, do dijeljenja ekrana i datoteka – sve je jako jednostavno i prilagođeno čak i polaznicima koji tek savladavaju osnove korištenja računala.”

Domagoj Ružak

Predavač na Office seminarima

“Program obrazovanja za UX dizajnera vodim u učionici, ali i online. Alati koje svakodnevno koristimo kao dizajneri su vrlo dobro prilagođeni za online tip nastave, tako da razlike u kvaliteti nastave nema. Doduše, postoje određene prednosti. Npr. kao predavač i mentor, mogu lako pomagati polaznicima budući da kroz te alate mogu “škicnuti” napredak na svakom od mnoštva kreativnih zadataka koje polaznici rješavaju tijekom nastave. To omogućava da se svakome polazniku pristupi osobno, a sugestije i komentari na rad nisu javno podijeljeni pred svima. Polaznici se stoga osjećaju kao da mogu slobodno isprobavati, griješiti i učiti kroz rad.”

Andrija Prelec

Predavač na programu UX dizajner (dizajner korisničkog sučelja)

“Polaznici se često iznenade kako brzo proleti vrijeme i koliko se puno tema obradi na online edukaciji. Predavanja ‘od doma’ mogu biti puno opuštenija, i predavač i polaznici su u zoni svoga kućnoga komfora. A ako isključiš kameru, nitko ne mora vidjeti da si raščupan ili s viklerima u kosi ili još u zgužvanoj spavaćici i kremom na licu i mačkom u krilu. Također, lakše je rasporediti dnevno vrijeme i nema kašnjenja primjerice zbog gužve u prometu.”

Igor Drača

Predavač na programu Grafički dizajner

“Polaznicima se jako sviđa kad mogu sebi spremiti grickalice i odslušati predavanje iz udobnosti svog kreveta (i sve to dok su u pidžami). Da ne spominjem uštede na vremenu, putovanju, gorivu, nema čekanja u gužvi.
Komunikacija se i dalje odvija uredno, puno više koristimo email, zadaci se rade uobičajeno, a dodatnu interaktivnost odrađujemo i preko natjecateljskih kvizova na svakom predavanju. Smatram da je “zdravo” za polaznika isprobati razne oblike nastave i učenja, kako bi pronašli šta im najviše odgovara i uz koji način najbolje uče.”

Mensur Duraković

Predavač na programu Front-end developer

“Kvalitetu online edukacije najviše potvrđuju sami polaznici koji pronalaze poslovne angažmane nakon završenog online programa jednako kao i polaznici klasičnog programa. Mnogi polaznici mi kažu kako se prvi put susreću s ovakvim načinom rada, no reakcije su iznimno dobre, zapravo iskustvo online nastave je dodana vrijednost samog programa, a ujedno se to iskustvo može nastaviti upotrebljavati u daljnjem profesionalnom radu, npr. kod upravljanja projektima.”

Andrea Novaković

Predavačica na programu “Voditelj pripreme i provedbe programa financiranih iz EU fondova

“Mnogi polaznici u početku imaju predodžbu da se radi o snimljenim predavanjima koja će samo odslušati i odraditi zadane vježbe. Međutim, edukacija u online formatu se ne razlikuje od učioničke nastave, obzirom da se prijenos znanja događa u stvarnom vremenu, polaznici odmah dobiju povratne informacije na odrađene zadatke te mogu postavljati pitanja tijekom predavanja, a sve iz udobnosti vlastitog doma.
Dodana vrijednost online predavanja u kontekstu EU fondova leži u činjenici da će većina u budućnosti pisati projektne prijave ne samo za sebe već i za klijente koji se nalaze u različitim gradovima ili zemljama, tako da će korištenje online tehnologija i različitih IKT alata koje koristimo u nastavi svakako moći primijeniti u daljnjem radu.”

Alenka Čović

Predavačica na programu Voditelj pripreme i provedbe programa financiranih iz EU fondova

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.