Image for Naše vrijednosti
O Algebri

Naše vrijednosti

Obećajemo pomoć u pronalasku onoga što voliš raditi i da ćemo te poticati na izvrsnost - kvalitetom programa i procesa, strastvenim predavačima, globalno aplikabilnim znanjem te poticanjem kvalitete života.

Postoje vrijednosti u koje vjerujemo od prvog dana, koje dijele naši predavači, ali i naši polaznici, bez obzira imaju li oni 7 ili 77 godina. Pomno smo odabrali atribute koji su odraz tih naših vrijednosti i koji su ključni u kreiranju jasne i jedinstvene slike o našem brandu.


Specijalizirano i kvalitetno

Svi naši nastavni programi i procesi baziraju se na globalnim standardima i najrelevantnijim znanjima potrebnim za uspjeh na tržištu rada. Spajamo snažnu teorijsku podlogu s praktičnim znanjima kako bismo pomogli našim polaznicima da pronađu ono što vole raditi. Koliko smo uspješni u tome najbolje pokazuje činjenica da 100% naših studenata pronalazi posao unutar 6 mjeseci od diplome, dok čak 85% polaznika programa cjeloživotnog obrazovanja promijeni posao ili napreduje u roku 3 mjeseca nakon završetka programa.

Strastveno i stručno

Naši predavači su ključni dio našeg branda. Kako bismo pomogli našim studentima i polaznicima programa obrazovanja da pronađu ono što vole i naši predavači moraju voljeti svoj posao. Zato pomno biramo svakog našeg predavača, kroz rigorozan i temeljit selekcijski proces, pri čemu je ključni kriterij njihov “drive” potreban da usade ljubav prema određenom zanimanju. Važno nam je da veliki broj naših profesora uz akademsko, ima i dokazano praktično iskustvo rada. Želimo stvoriti osjećaj pripadanja akademskoj zajednici, ne izdižemo se iznad studenata nego autoritet gradimo znanjem.

Globalno i digitalno

Svi naši nastavni programi i procesi u skladu su s vodećim globalnim standardima. Polaznici Algebrinih programa cjeloživotnog obrazovanja, a posebice studenti Algebra visokog učilišta i našeg MBA programa zaista stječu znanja koja ih pripremaju za globalno tržište rada, što dokazuju i naši alumniji zaposleni u Googleu, Amazonu i Skypeu. Kada smo započeli s programima obrazovanja, kada smo pokrenuli studij, ali i dan danas, naš fokus je ostao isti – obrazovanje u području digitalnih tehnologija. Zaista vjerujemo da su digitalne tehnologije motor društva i gospodarstva, sredstvo s kojim naši polaznici i studenti mogu mijenjati svijet na bolje.

Izbalansirano

Obrazovanje za nas podrazumijeva akademsku, ali i društvenu komponentu čovjeka. Snažno vjerujemo da je čovjek spreman na napredak tek kada pronađe ravnotežu u životu. Stoga kreiramo okruženje koje će u jednakoj mjeri poticati kvalitetu obrazovanja i ispunjen i kvalitetan život. Ulaganje u obrazovanje uvijek znači ulaganje u sebe. Vjerujemo da upravo upisom studija ili programa obrazovanja postižemo balans između svakodnevnih obveza i kvalitetnog vremena koje odvajamo za sebe.

Ispunjeno i zabavno

Osim akademske, vrlo nam je važna i društvena komponenta učenja. Vjerujemo da poticanjem druženja uz učenje dodatno motiviramo naše polaznike i studente da pronađu ono što vole raditi i budu izvrsni u tome. Upravo zato kreiramo cijeli niz sadržaja koji će kvalitetno i na zabavan način upotpuniti i njihovo slobodno vrijeme. Svake godine za naše studente organiziramo različite sportske aktivnosti, hackhatone, zabave, akademske izlete, ostvarujemo suradnju s galerijama, muzejima i klubovima, kao i potičemo kontinuirano druženje polaznika naših programa obrazovanja.

Izvrsno

Izvrsnost je ključna emocionalna diferencijacija našeg branda – pomažemo našim polaznicima i studentima da pronađu ono što vole raditi i postanu izvrsni u tome. Našu izvrsnost dokazuju brojna priznanja i certifikati za kvalitetu naših nastavnih programa i procesa, ali i vrhunski strastveni predavači koji prenose tu iskru na sve studente i polaznike koji dođu u Algebru. Na putu do pronalaska onog što volimo postoji onaj trenutak kad shvatimo da mi to možemo i mi to želimo raditi, mi taj moment nazivamo iskra, zato želimo da svi koji su dio Algebre postanu izvrsni u onom što vole raditi odnosno da zaiskre u Algebri.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.