O Algebri

Kako do nas?

ALGEBRA  ZAGREB – Gradišćanska 24

 

 

Lokacija

 

  • 12.500 bruto kvadratnih metara na osam etaža: od podzemne garaže za polaznike, zaposlenike i goste pa preko razina A, do razine F
  • A+ energetski razred zgrade
  • Uvedena rekuperacija zraka u svim nastavnim prostorijama čime se povećava kvaliteta nastave i ostvaruje „zelena“ ušteda energenata
  • 35 novo opremljenih, klimatiziranih i ventiliranih multimedijskih predavaonica u kapacitetima od 16 do 200 sjedećih mjesta
  • Velika dvorana „Lauba“ u krugu kampusa koristi se za događanja koja okupljaju od 250 do 1.000 pojedinaca: promocije, proslave prvih dana nastave, konferencije, interna i partnerska događanja

 

Kako do nas?

Algebra je smještena u zapadnom dijelu grada Zagreba, na petsto metara udaljenosti od tramvajske stanice Sv. Duh i na 15-ak km udaljenosti od zagrebačke zračne luke.

  Javni prijevoz

Od glavnog trga, Trga bana Jelačića, udaljena je 6 tramvajskih stanica vožnje, linijama 6 i 11 u smjeru Črnomerca.

Od Glavnog željezničkog kolodvora udaljena je 8 stanica vožnje tramvajskom linijom 6, također u smjeru Črnomerca.

Od Autobusnog kolodvora Zagreb udaljena je 9 stanica tramvajskom linijom broj 6 u smjeru Črnomerca, te 11 stanica vožnje tramvajskom linijom broj 2 u smjeru Črnomerca.

Cijena tramvajske karte koja vrijedi tijekom 30 minuta vožnje i u jednom smjeru iznosi 4 kune, a karta u valjanosti od 60 minuta stoji 7 kuna (www.zet.hr/en)

Od zagrebačke Zračne luke Franjo Tuđman Algebra je udaljena 50-ak minuta vožnje javnim prijevozom.

Autobus iz zagrebačke Zračne luke Franjo Tuđman prema Autobusnom kolodvoru Zagreb polazi svakih pola sata.

Cijena karte u jednom smjeru iznosi 30 kuna. Više na www.plesoprijevoz.hr/page/timetable

  Osobno vozilo

Informacije o dolasku automobilom iz smjera Slavonska avenija dostupne su ovdje, iz smjera Zagrebačke avenije ovdje, a iz smjera Jadranske avenije ovdje

U Zagrebu su osim usluga klasičnih taksi prijevoznika – Taxi Cammeo, Eko taxi, Radio Taksi Zagreb, dostupne i usluge Ubera te Bolta.

  Parking

Unutar kampusa posjetiteljima je na raspolaganju podzemna garaža koja se naplaćuje 6 kuna po satu, dok se izvan kampusa nalazi III. parkirna zona Zagrebparkinga.

 

ALGEBRA CENTRI

SPLIT – Put Brodarice 6

ZADAR – Špire Brusine 16

ŠIBENIK – Velimira Škorpika 7/a


PULA – Ciscuttijeva 2

RIJEKA – Korzo 24a

OSIJEK – Vukovarska 31, 3. kat

VARAŽDIN – Anina 2

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.

Privacy Preference Center

    Google Analytics

    _ga