Image for Kako do nas?
O Algebri

Kako do nas?

ALGEBRA  ZAGREB – Gradišćanska 24

Lokacija

 

  • 12.500 bruto kvadratnih metara na osam etaža: od podzemne garaže za polaznike, zaposlenike i goste pa preko razina A, do razine F
  • A+ energetski razred zgrade
  • Uvedena rekuperacija zraka u svim nastavnim prostorijama čime se povećava kvaliteta nastave i ostvaruje „zelena“ ušteda energenata
  • 35 novo opremljenih, klimatiziranih i ventiliranih multimedijskih predavaonica u kapacitetima od 16 do 200 sjedećih mjesta
  • Velika dvorana „Lauba“ u krugu kampusa koristi se za događanja koja okupljaju od 250 do 1.000 pojedinaca: promocije, proslave prvih dana nastave, konferencije, interna i partnerska događanja

 

Kako do nas?

Algebra je smještena u zapadnom dijelu grada Zagreba, na petsto metara udaljenosti od tramvajske stanice Sv. Duh i na 15-ak km udaljenosti od zagrebačke zračne luke.

  Javni prijevoz

Od glavnog trga, Trga bana Jelačića, udaljena je 6 tramvajskih stanica vožnje, linijama 6 i 11 u smjeru Črnomerca.

Od Glavnog željezničkog kolodvora udaljena je 8 stanica vožnje tramvajskom linijom 6, također u smjeru Črnomerca.

Od Autobusnog kolodvora Zagreb udaljena je 9 stanica tramvajskom linijom broj 6 u smjeru Črnomerca, te 11 stanica vožnje tramvajskom linijom broj 2 u smjeru Črnomerca.

Cijena tramvajske karte koja vrijedi tijekom 30 minuta vožnje i u jednom smjeru iznosi 0,80 eura, a karta u valjanosti od 60 minuta stoji 1,33 eura (www.zet.hr/en)

Od zagrebačke Zračne luke Franjo Tuđman Algebra je udaljena 50-ak minuta vožnje javnim prijevozom.

Autobus iz zagrebačke Zračne luke Franjo Tuđman prema Autobusnom kolodvoru Zagreb polazi svakih pola sata.

Cijena karte u jednom smjeru iznosi 8 eura. Više na www.plesoprijevoz.hr

  Osobno vozilo

Informacije o dolasku automobilom iz smjera Slavonska avenija dostupne su ovdje, iz smjera Zagrebačke avenije ovdje, a iz smjera Jadranske avenije ovdje

U Zagrebu su osim usluga klasičnih taksi prijevoznika – Taxi Cammeo, Eko taxi, Radio Taksi Zagreb, dostupne i usluge Ubera te Bolta.

  Parking

Unutar kampusa posjetiteljima je na raspolaganju podzemna garaža koja se naplaćuje 1,40 eura po satu, dok se izvan kampusa nalazi III. parkirna zona Zagrebparkinga.

 

ALGEBRA CENTRI

SPLIT – Put Brodarice 6

ZADAR – Špire Brusine 16

ŠIBENIK – Velimira Škorpika 7/a

PULA – Ciscuttijeva 2

RIJEKA – Korzo 24a – Obavijest o privremenom preseljenju

OSIJEK – Vukovarska 31, 3. kat

VARAŽDIN – Anina 2

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.