O Algebri

Algebra grupa

Algebra grupa je vodeći hrvatski i regionalni privatni obrazovni sustav prisutan u 30 gradova diljem Republike Hrvatske, s više od 120 stalno zaposlenih i više od 400 vanjskih suradnika.

Algebra Grupa je vodeći hrvatski i regionalni privatni obrazovni sustav prisutan u 30 gradova diljem Republike Hrvatske, s više od 220 stalno zaposlenih i više od 500 vanjskih suradnika.

Kroz proteklih 25 godina rada, Algebra je postala najznačajniji regionalni edukacijski partner tvrtki Microsoft, Cisco, Adobe, Autodesk, ECDL, VMware, EC-Council i drugih. U obrazovanju odraslih školujemo oko 18.000 polaznika seminara i programa obrazovanja godišnje, dok u visokom obrazovanju upisujemo svake godine više od 300 novih studenata. Kvalitetu poslovanja Algebre prepoznali su kako naši klijenti tako i svi značajniji proizvođači softvera, a dokazuje ga i implementirani ISO 9001:2000 certifikat koji smo uveli još 2004. godine.

Iz visoke kvalitete obrazovanja koje provodimo proizlaze i brojne autorizacije, od kojih ponosno ističemo:

EC-Council Accredited Training Center

Cisco Networking Academy, Cisco akademija mrežnih tehnologija

VUE Ispitni centar za testiranje kandidata i stjecanje međunarodnih certifikata

Autodesk trening centar za AutoCAD, Inventor i 3D Studio alate

Adobe autorizirani trening partner za grafičke i web aplikacije

ECDL i Advanced ECDL ispitni centar za stjecanje europske računalne diplome

VMware – službeni VMware Autorizirani Trening Centar

ITIL – status Licensed Affilliate  od ITpreneurs Nederland B.V. koji je Authorised Training Organization od AXELOS®-a. Axelos je vlasnik i upravitelj poslovne oznake ITIL.

Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions, autorizirani trening centar

Red Hat Akademija – podržava nastavu i certifikacijske ispite

Oracle Approved Education Center – provedba službene Oracle edukacije u Hrvatskoj

Želite nam se pridružiti? Imate ideju i sadržaj koji je sukladan našim interesima i vrijednostima, te biste ga željeli uključiti u program edukacije AlgebraLAB-a? Javite nam se kako bismo se mogli upoznati i vidjeti koje su mogućnosti suradnje.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.