Image for Zaposli se u Algebri
Karijera u Algebri

Zaposli se u Algebri

Ispunjavajuće radno okruženje posvećeno osobnom i profesionalnom napretku, balans privatnog i poslovnog, mjesto koje stavlja naglasak na kvalitetu i stručnost, otvorenost za promjenu i propitkivanje.

Ako na takvom mjestu vidiš sebe, pridruži nam se i postani dio Algebre gdje ćemo zajedno ostvarivati izvrsnost u svemu što radimo.

Pogledaj otvorene pozicije

Zaposli se u Algebri

Iskoristi 20% popusta


Što te čeka zaposlenjem u Algebri?

Svojim radom doprinosim izgradnji globalno konkurentnih karijera u područjima u kojima provodimo obrazovanje. Time izravno utječem na budućnost naših polaznika te na društvo u kojem živim.

Kako bismo mogli biti ustanova koja uistinu omogućuje stjecanje izvrsnih znanja i vještina, i sami radimo na sebi kroz razne edukacije, interne akademije, mentorske i coaching programe kojima Algebra razvija sve zaposlenike. Istovremeno, stvaramo nove prilike i okolnosti gdje možemo iskazati inicijativu i kreativnost, preuzimati odgovornost za projekte, i doprinositi svojim idejama.

Jedno od načela kojima se vodimo jest balansiranost. Smatramo da jedino zaposlenik koji se ostvaruje u svim željenim poljima, koji brine o svojim potrebama te balansirano živi, može strastveno i stručno prenositi znanje, pružati podršku ili sudjelovati u organizaciji nastavnog procesa. Kako bismo to postigli, imamo niz pogodnosti kojima načelo balansiranost oživljavamo u odnosu prema zaposlenicima.

Kako bismo mogli i dalje graditi konkurentne karijere naših polaznika, otvoreni smo za nove ideje, znanja i smjerove. Preuzimamo odgovornost kojima znanja koja dolaze pretvaramo u nova radna mjesta, nove proizvode i usluge kojima omogućujemo vrhunsku kvalitetu obrazovanja, potičemo gospodarski rast te stalno doprinosimo okolini u kojoj djelujemo.

Karijera u Algebri:

 • Selekcija u Algebri

  Kada se prijaviš kod nas na oglašeno radno mjesto, možeš biti siguran kako ćemo tvoje vrijeme i trud poštovati. Odmah ćemo ti na početku selekcijskog procesa javiti sve korake i datume kada će se koji korak dogoditi, kako bi se na vrijeme mogao organizirati.

  Provođenje određenih selekcijskih koraka smo omogućili u online obliku, čime pokazujemo kako cijenimo tvoje vrijeme i time olakšavamo cijeli proces upoznavanja i predstavljanja.

  Kada nemamo aktivnih pozicija, možeš se uvijek javiti u bazu otvorenih prijava gdje ćemo te imati na umu za buduće karijerne mogućnosti.

 • Uvođenje u posao

  Kad nam se priključiš, u prvim danima te očekuje razrađen proces uvođenja u posao. Na prvom radnom danu ćeš se upoznati s cijelim procesom i platformom na kojem ga pratimo, a dalje nastavljaš raditi s nadređenom osobom i/ili dodijeljenim mentorom.

  Tvoj razvoj nam je važan, pa razrađenim procesom uvođenja u posao otvaramo prostor za učinkovit prijenos znanja, vještina i iskustva, bržu orijentaciju u radnom okruženju, ali i sigurnu i podržavajuću komunikaciju.

 • Učenje i razvoj

  Stvaramo okruženje u kojem svaki polaznik, partner i suradnik može uz nas ostvariti svoj potencijal, a isto vrijedi za naše zaposlenike.

  Postavljamo i realiziramo vlastite individualne razvojne planove na godišnjoj razini, besplatno pohađamo obrazovne programe koje Algebra pruža svojim polaznicima, educiramo se kroz internu akademiju znanja, pokrećemo samostalne projekte unutar Algebre, posjećujemo kolege na njihovim radnim mjestima te zajednički učimo i poboljšavamo procese.

  Za menadžerska radna mjesta osigurali smo razvojni program Light the Spark, mogućnost individualnog coachinga te prostor za dijeljenje iskustva s drugim menadžerima kroz redovite koordinacije i međusobne posjete na radnim mjestima kroz program job shadowinga.

  Nenastavno osoblje, osim stručnjačkog i menadžerskog karijernog puta, može karijeru razvijati u akademskom i istraživačkom smjeru kroz izbore u nastavno-znanstvena i nastavna radna mjesta.

 • Kako znam da svoj posao radim dobro?

  Kako radimo svoj posao znamo s pomoću tri jasna elementa. Ciljeve postavljamo i pratimo na polugodišnjoj bazi. Metodologija koja se koristi u Algebri za postavljanje ciljeva je OKR metodologija, a ciljevi nam govore o tome što se očekuje od zaposlenika da radi i na što da se fokusira. Kasnije na kraju perioda govori nam o tome je li ostvario to što se očekivalo. S druge strane, kompetencije su poluge za ostvarenje ciljeva, a kombinacija su sposobnosti, vještina, iskustva, znanja i volje za obavljanje nekog posla, a demonstriraju se u ponašanju. Prate se i mjere na godišnjoj razini. Kao treći element uzimamo posebna postignuća i projekte zaposlenika. Učinak pratimo kroz učestale dijaloge i feedback tijekom tjednih check-inova, mjesečnih dijaloga, kvartalnih i godišnjih individualnih sastanaka.

  Ovim procesom osiguravamo da svi zajedno gledamo i djelujemo u željenom smjeru, no on je i podloga za planiranje i realizaciju unaprjeđenja zaposlenika, razvoj i učenje zaposlenika ili planiranje karijernih puteva. To nas čini još boljom organizacijom za rad i postizanje uspjeha.

 • Zašto i dalje odabirem Algebru?

  Financijski nagrađujemo zaposlenike na razne načine, od božićnice, dara za djecu do 15 godine starosti, dara za rođenje djeteta, jubilarne nagrade za godine rada u Algebri. Financijski podržavamo sve važne životne događaje u životima naših zaposlenika. Zdravlje pratimo na redovitim sistematskim pregledima i brinemo o njemu uz sufinanciranu Multisport karticu te danima posvećenima cjelovitom pogledu na zdravlje.

  Klizno radno vrijeme, razne pogodnosti za roditelje poput plaćenih dopusta za prvi dan jaslica i vrtića, dodatne dane godišnjega za djecu, financijske nagrade rodiljama ukazuju na to koliko nam je važna ravnoteža privatnog i poslovnog života.

  Značajan broj pogodnosti koje mogu poboljšati tvoje zdravstveno i financijsko stanje, ali i potaknuti dobre odnose s drugim ljudima osigurali smo i kroz popuste s raznim vanjskim partnerima.

  Na kraju krajeva, samo sretan i zadovoljan radnik može zaiskriti.

 • Zašto suradnja s Algebrom (u pravilu) ne prestaje?

  Kada se i dogodi da krenemo u nove poslovne pustolovine, učenje za nas nikada ne prestaje. Naši zaposlenici često postaju vanjski suradnici, stručna znanja koje su stekli u okrilju Algebre dijele s drugima još jednom dokazujući kako žive Algebrine vrijednosti otvorenosti, suradljivosti i izvrsnosti koju prenose na polaznike, klijente i suradnike.

Algebra kao poslodavac: Iskustva zaposlenika

Maja Puhovski – Stručnjakinja za pripremu i provedbu EU projekata i polaznica MBA studija

Algebra je divno mjesto za učenje i razvijanje – to joj je i u samoj srži, a to je ono što i pruža svojim zaposlenicima i studentima. Algebra pruža bezbroj mogućnosti za one koji, poput mene, vole znanje, učenje i razvijanje… MBA studij je dugo bio moja želja. Privlačilo me dobiti sveobuhvatno znanje koje je potrebno da bih stvorila širu sliku o svijetu biznisa te da bih otvorila svoje vidike za više razine poslovanja.

U cijelo iskustvo sam ušla gladna više znanja, a ono što sam na kraju dobila su ljudi. Povezanost, razumijevanje i odanost koje smo razvili unutar naše generacije ne mogu usporediti s niti jednim odnosom do sada u poslovnom okruženju. Ti ljudi su obilježili važan dio mog života i sretna sam što ću još dugo biti dio njihovih života, i oni mog.

Marko Drenovački 02

Marko Drenovački – Voditelj ključnih kupaca i polaznik studija Digitalnog marketinga

Algebra je odličan izbor za zaposlenika koji se dugoročno vidi u biznisu povezanom uz obrazovanje. To je moderna tvrtka, uvijek ponešto ispred svojeg vremena – i to je često odličan motivator za zaposlenike i tvrtku u cjelini. Ovdje imam priliku raditi u vrlo aktivnom i dinamičnom timu i segmentu poslovanja, u kojem na svakodnevnoj bazi dolazim u doticaj sa sjajnim klijentima i tvrtkama o kojima vodim brigu. Algebra kao brand i institucija mi pružaju vidljivost kako u poslovnom, tako i u privatnom pogledu. Ovdje sam dobio mogućnost za dobro balansiranje poslovnog i privatnog života. Osim što se tvrtka brine da kao roditelj dvoje djece mogu poslovne obaveze uskladiti sa privatnima, naša djeca, uz novčane potpore i darove, imaju mogućnost sudjelovati u raznim Algebrinim aktivnostima i edukacijama namijenjenim djeci, a u slučaju bolesti djeteta poslodavac uvijek izlazi u susret da bez problema mogu vrijeme posvetiti djetetu i primjerice posao odrađivati od kuće ukoliko je to potrebno i moguće. Kao putniku koji svaki dan prevali 100 km u jednom smjeru na posao, izuzetno mi je važna fleksibilnost koju Algebra iskazuje kad je riječ o mjestu rada. Uz sve nabrojano, kao zaposleniku, bez obzira na senioritet, na raspolaganju su mi sve edukacije i edukacijski programi u Algebri – besplatno. Tako sam se odlučio na studij Digitalnog marketinga, koji je indirektno povezan s poslom voditelja ključnih kupaca u prodaji kojeg obavljam, a predstavlja moju veliku strast.

Aleksander Radovan 1

Aleksander Radovan – Docent, Katedra za programsko inženjerstvo

Tijekom skoro deset godina radio sam kao vanjski suradnik na Visokom učilištu Algebra. Nakon završetka svog doktorskog studija cilj mi je bio pronaći instituciju gdje ću nastaviti svoj razvoj i napredovanje kao znanstvenik i potajno sam se nadao da će to biti na Sveučilištu Algebra, jer smatram da smo najbolje organizirana edukacijska ustanova u Hrvatskoj.

Kao predavač postanete „mali kotačić“ koji će polaznicima otvoriti nove obzore, naučiti ih konceptima koje mogu koristiti u praksi, preporučiti ih tvrtkama i ostvariti odnos poštovanja za cijeli život. To me neopisivo ispunjava pozitivnom energijom. Kad shvatite da u mnogim tvrtkama na našem tržištu postoji barem jedan student kojem ste bili profesor i kojem ste pomogli da se ostvari u poslovnom smislu, pa čak i nadmaši svog profesora i mentora, to je neprocjenjivo.

Na Algebri mi se jako sviđa što se neprestano istražuje kako se neke stvari i aktivnosti mogu poboljšati, uvode se inovacije i unapređenja kako bi zaposlenicima bilo što bolje. Organiziraju se jako zanimljive edukacije, potiče se česta komunikacija s nadređenima, daju se redovite povratne informacije, zaposlenici dobivaju periodičke ciljeve koji im omogućavaju da napreduju u svom poslu i ostvaruju mogućnost nagrađivanja. Radno okruženje je poticajno, druge kolege su spremne pomoći kad god zatreba te radno vrijeme dopušta odličnu ravnotežu između profesionalnog i privatnog života. Najbolje od svega je to što znam da će se učiniti sve da nam svima bude još bolje.

Mateo Sokač

Mateo Sokač – Asistent i istraživač

Pridruživanje sveučilištu Algebra kako bih nastavio svoju istraživačku i akademsku karijeru potaknuto je činjenicom da je Hrvatska dio EU, što olakšava suradnju s drugim zemljama EU. To omogućuje suradnju i mogućnosti umrežavanja unutar europske znanstvene zajednice. Osim toga, Algebra se svojim inovativnim inicijativama u različitim područjima čini uzbudljivim mjestom za sudjelovanje.

Ono što Algebru čini zaista posebnom su njezini stručnjaci koji ne samo da su sjajni za rad i društvo, već i izvrsni u svojim znanstvenim područjima. Ova suradnička i podržavajuća atmosfera potiče akademski rast i potencijal za revolucionarne projekte. Sretan sam što donosim svoje znanje u ovu kombinaciju, znajući da će to, uz doprinos instituciji, pružiti i plodno tlo za moj vlastiti intelektualni razvoj i rast.

Ines Bezjak Koznjak

Ines Bezjak Kožnjak – Konzultant  u području ljudskih resursa, psihoterapeut

I dalje sam zagovaratelj i ambasador Sveučilišta Algebra, a vjerujem da ćemo nastaviti sa suradnjom u nekom drugom vidu. Sveučilište Algebra je izvrsno mjesto za rad, organizacija je u kojoj se svakog potiče na rast i razvoj i gdje svatko može razvijati svoje talente i ostvarivati svoje aspiracije. Ono što će mi ostati urezano kao vrijednost koju sam prepoznala u ovoj organizaciji je vrijednost „strastveno“. Većini zaposlenika je jako stalo do kupaca i korisnika te to i strastveno svakodnevno pokazuju. Zaposlenici doživljavaju ovu organizaciju kao svoju firmu, a to je jako vidljivo i u njihovom ponašanju. Vidim sjajnu budućnost Sveučilišta Algebra, kako kao uspješne tvrtke tako i kao uspješnog i poželjnog poslodavca.

Vana Halilagić – Koordinatorica provedbe nastave

Nakon višegodišnje suradnje kao vanjski predavač,  odlučila sam se zaposliti i postati stalni član Algebrinog tima. Odluka je bila laka jer sam već tada imala osjećaj pripadnosti i punu podršku kolega.

Algebra prepoznaje potencijal i želju za osobnim rastom i razvojem. Svi zaposlenici imaju mogućnost usavršavati se kroz razne edukacije, interne i vanjske. Uz mentorstvo voditelja, lako je ostvarivati sve postavljene ciljeve, a i više od toga. Svaki izazov savladavamo timski, a vjetar u leđa su pozitivni osvrti od drugih kolega i voditelja.

Otvorene pozicije

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.