Image for Algebra Spark Coworking Space
Naslovnica

Algebra Spark Coworking Space

Algebra Spark Coworking Space

Iskoristi 20% popustaNaši moderni i funkcionalni uredi su dostupni za najam! Prostori su opremljeni svim potrebnim sadržajima kako biste mogli uživati i raditi u inspirativnom okruženju.
Pridružite nam se i otkrijte novu dimenziju produktivnosti. Za sve informacije i rezervacije, slobodno nam se obratite.


ALGEBRA SPARK COWORKING SPACE jedinstven je, novi i moderno koncipiran coworking uredski prostor, integriran u  akademsko i edukacijsko okruženje unutar novoizgrađenog Algebra kampusa.

Svojom pozicijom na zapadnom dijelu središta Zagreba, Algebrin Coworking Spark Space je najpoželjniji novi hub coworking zajednice koja želi obavaljati svoje poslovne aktivnost u okruženju koje broji 3000 studenata i polaznika te više od 500 stručnjaka iz IT i digitalnog područja. Na površini većoj od 900m2, na ekskluzivnom, četvrtom katu nalazi se 15 ureda, kapaciteta od 2 do 18 radnih mjesta s ukupno 120 mjesta od kojih je svako osmišljeno i opremljeno u suradnji s arhitektonskim uredom te uključuje veliki radni stol, ergonomsku radnu stolicu, osobni ladičar, internet….

Vaš novi ured ima i konferencijsku sobu za sastanke za 14 osoba, izolirani prostor za telefonske razgovore te mogućnost korištenja i svih ostalih resursa Algebrinog kampusa. On uključuju više od 30 predavaonica i učionica različitog kapaciteta i formata, konferencijsko-kongresnu dvoranu za 215 sudionika, audio i video studio, kabinete za telekonferencije, podzemnu garažu…

Tražite li novi, moderan, jedinstven ured i radno mjesto? Dobrodošli u Algebra Spark Coworking Space! Pridružite se najvećoj i najbrže rastućoj privatnoj obrazovnoj grupaciji u Hrvatskoj!

Pošaljite upit

Fleksibilni uvjeti najma

Uključeni svi troškovi i režije

Jedan račun za sve usluge

Prirodna svjetlost u svakom uredu

Pristup 0-24h, 365 dana

CB/COLOR robustan printer

Lockeri za osobne stvari

Garaža i parking

Posebnosti Coworking Spacea

Korisnicima Algebra Spark Coworking Spacea, omogućeno je i korištenje zajedničke „družione“, prostora za objedovanje i druženje opremljenog svim potrebnim uređajima i opremom, vanjskog parkirališta za bicikle, tuš kabine sa svlačionicom te preuzimanje zaprimljene pošte i obavještavanje o prispjelim pošiljkama.

U susjednom ‘Old school Cafe baru svim korisnicima osiguran je i popust na topla pića, sokove i alkoholna pića. Tu su i dodatni popusti na Algebrine programe obrazovanja odraslih, specijalističku edukaciju, pripreme za državnu maturu ili digitalnu akademiju te mogućnost sudjelovanja na događanjima unutar Algebra Event Spacea.

Platinum

Privatni ured s 3, 4 ili 5 radnih mjesta južne orijentacije – 2 ureda corner office s velikim prozorima

Gold

Privatni ured s 2, 3, 4 ili 5 radnih mjesta, istočne ili zapadne orijentacije s velikim prozorima

Silver

Privatni ili dijeljeni ured s 12 ili 18 radnih mjesta istočne orijentacije s velikim prozorima

Bronze

Privatni ili dijeljeni ured s 14 radnih mjesta, zapadne orijentacije, s velikim prozorima i pogledom na park

Dedicirano radno mjesto
Ergonomska stolica
Osobni ladičar
WIFI Internet
Kuhinja + družiona
Print/scan/copy
365/24 RFID pristup
Korištenje sobe za sastanke /desk

10h |

8h |

4h |

2h

Logo tvrtke ispred ureda
Preuzimanje pošte
Parking za bicikle + tuš
Popust na pića u baru
Uključene sve režije
Jedan račun mjesečno za sve usluge
Popust na najam event prostora i učionica
Popust na Algebra edukacije

Pošaljite upit


Kontakt

  • Lokacija: Algebra Kampus, Gradišćanska 24
  • Tel: + 385 1 2332 861
  • Mob: + 385 98 418 029
  • Mob: + 385 99 487 0270
  • Email: sparkspace@algebra.hr


Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.